Βασίλης Μιχαλολιάκος από τα Χανιά: Έχουμε το καλύτερο ευρωψηφοδέλτιο που είχε ποτέ η Νέα Δημοκρατία | Photos

βασίλης-μιχαλολιάκος-από-τα-χανιά-έχο-855071

Βέβαιος για μία επιβλητική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες Ευρωεκλογές παρουσιάστηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του κόμματος, Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Ο πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και δήμαρχος Πειραιά βρέθηκε στα Χανιά και στα γραφεία της ΝΟΔΕ το απόγευμα του Σαββάτου και τοποθετήθηκε εν όψει των κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων που έρχονται.Ευρισκόμενος για πρώτη φορά ως υποψήφιος στα Χανιά, τόνισε οτι ζει την μάχη των εκλογών με έντονη δημιουργικότητα, με τη Νέα Δημοκρατία να «μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, εντάσσοντας παλαιούς και νέους ψηφοφόρους στο δυναμικό της».Ακόμη προέβλεψε… καλοκαιρινές εθνικές εκλογές, αφού βλέπει κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές και νέες κάλπες σύντομα. Την ίδια ώρα, έδειξε αισιόδοξος για επικράτηση και στην Κρήτη:

«Έχουμε ένα άριστο ψηφοδέλτιο, το καλύτερο που είχε ποτέ η Νέα Δημοκρατία. Ερχόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις και νομίζω οτι και στην Κρήτη θα έχουμε μεγάλη αλλαγή, με πρώτο κόμμα τη ΝΔ και στους 4 νομούς. Θα έχουμε και περιφερειάρχη από τη Νέα Δημοκρατία, τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη. Πάμε για μια Ελλάδα με ελπίδα. Έχουμε τον αξιακό και ιδεολογικό μας κώδικα και το πρόγραμμά μας ως όπλα.»
Έπειτα, χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ επικίνδυνη κυβέρνηση, κρίνοντας ως νομότυπο αλλά ανήθικο το «145+1+1 μέχρι το 151» με ανταλλάγματα καρέκλες που κρίνει οτι έχει η κυβέρνηση ως πρακτική:

«Το ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα 3% ως βάση, μετά φούσκωσε. Ζει πλέον μια πλήρη απομυθοποίηση, αφού έγινε φούσκα πάνω στην οδύνη και την απόγνωση του ελληνικού λαού. Όλοι οι Έλληνες φτώχυναν και βρέθηκε ένας νέος πολιτικός ηγέτης που υποσχέθηκε το απόλυτο ψέμα. Ο απελπισμένος κόσμος των εμπιστεύτηκε, όμως απογοητεύθηκε. Ο Τσίπρας κατάφερε να απομυθοποιήσει την αριστερά και τον λαϊκισμό.»
Σχετικά με τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρώπη:

«Είμαστε μια παράταξη που από την ίδρυσή μας έχουμε καθαρά ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Θέλουμε να επηρεάζουμε δεσμευτικά το Λαϊκό Κόμμα για τα εθνικά θέματα. Θα τους πείσουμε για τις θέσεις μας και οτι θα υποχρεώνονται να τις υποστηρίξουν. Να επιστρέψουμε στην αξιοπρέπειά μας, αφού η πολιτιστική ταυτότητα της Ευρώπης είναι η Ελλάδα, η προσφορά μας είναι ανυπολόγιστη. Να αναδειχθούν τα αγροτικά ελληνικά προϊόντα και να επιταχύνουμε την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού οράματος. Η Ευρώπη δεν είναι μόνο λεφτά, είναι και αξίες. Θα τα επιλύσουμε όλα με σκληρή δουλειά και προσπάθεια.»Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους νέους, αφού την εργασία των νέων με… 250€ το μήνα παραλλήλισε με φαινόμενο «πρώην κομμουνιστικών χωρών, όπου υπήρχε σταθερή δουλειά και νοσοκομειακή περίθαλψη αλλά καμία ελπίδα.Αυτό είναι το πιο επείγον θέμα που θα λύσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την επιστροφή των νέων που έφυγαν στο εξωτερικό.»zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook