Βασίλης Λεβέντης: Αποσωληνώθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων – Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

βασίλης-λεβέντης-αποσωληνώθηκε-ο-πρό-1289752

Αποσωληνώθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται από το Σάββατο με κορονοϊό, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ο κ. Λεβέντης, ωστόσο παραμένει σε πολύ σοβαρή κατάσταση, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την πορεία της υγείας του.

To ιατρικό ανακοινωθέν

Σήμερα 28/9/2021, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε ελαφρά βελτίωση και αποσωληνώθηκε.

Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή επί του παρόντος.

Βασίλης Λεβέντης: Γιατί δεν είχε κάνει το εμβόλιο – Τι λέει η σύζυγός του

Ο κ. Λεβέντης πάσχει από υποκείμενο νόσημα, ενώ όπως προέκυψε δεν έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό. «Δεν το είχε κάνει το εμβόλιο. Το παρέτεινε το εμβόλιο γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς στην οικογένεια είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών», είπε στον ALPHA η σύζυγός του.

Σύμφωνα με την σύζυγό του, όλη η οικογένεια τον παρότρυνε να εμβολιαστεί.

«Ο πυρετός ανέβαινε 37, 38. Ήταν με αντιπυρετικό. Πήραμε όλη την αγωγή που έπρεπε να πάρει, είχε πάρει και οξυγόνο για βοήθεια αν χρειαστεί. Το Σάββατο το πρωί έκανε 39 πυρετό. Όταν εγώ είδα το 39 είπα: Βασίλη φεύγεις για το νοσοκομείο! Και έτσι πήγε το Σάββατο στο νοσοκομείο. Ήταν η 9η μέρα», είπε η σύζυγος του κ. Λεβέντη. Ο Βασίλης Λεβέντης είχε επιλέξει να παραμείνει στο σπίτι και να μην πάει στο νοσοκομείο, από την πρώτη στιγμή που διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

«Εκείνος είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι. Όλοι του λέγαμε πήγαινε στο νοσοκομείο. Εκείνος είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι. Από τον Ευαγγελισμό του είχαν πει έλα να κάνει νοσηλεία. Ήταν αρνητικός. Σας λέω τις αλήθειες», είπε η σύζυγος του κ. Λεβέντη.

Αποκάλυψε, τέλος, πως ο Βασίλης Λεβέντης έχει σακχαρώδη διαβήτη και άλλα προβλήματα υγείας.

eleftherostypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook