Βασίλης Καρράς: Η πρόταση γάμου στην πίστα και η επική ατάκα του τραγουδιστή

βασίλης-καρράς-η-πρόταση-γάμου-στην-πί-1404175

Πρόταση γάμου στην… πίστα έκανε θαμώνας του νυχτερινού κέντρου ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που τραγουδούσε ο Βασίλης Καρράς.

Όλα συνέβησαν το Σάββατο, όταν ένας από τους πελάτες του μαγαζιού ανέβηκε στην πίστα και ζήτησε τη βοήθειά του τραγουδιστή, προκειμένου να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του…Χριστίνα.

“Μερικοί άνθρωποι, θέλουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Ο Βαγγέλης ήθελε να σου κάνει πρόταση γάμου μπροστά στον Καρρά. Εγώ θέλω να ξέρω και να νιώθω ότι θα είσαι ευτυχισμένη με αυτή την πρόταση. Έτσι; Βαγγέλη έλα να της πεις αυτό που θέλεις αγόρι μου” είπε ο Βασίλης Καρράς, ξεσηκώνοντας το κοινό.

Αμέσως μετά, ο Βαγγέλης έπιασε το χέρι της κοπέλας η οποία ενθουσιασμένη αποδέχθηκε την πρόταση γάμου σε… δύο γλώσσες, λέγοντας “Δέχομαι, I do”. Έτσι, της πέρασε το δαχτυλίδι και αγκαλιάστηκαν.

“Βαγγέλη, τα υπόλοιπα στο σπίτι έτσι;” σχολίασε με χιούμορ ο γνωστός τραγουδιστής.

“Μπράβο να ευτυχήσετε. Αν στον γάμο θέλετε ορχήστρα, εμείς παίρνουμε πολύ λίγα χρήματα, πάμε σε γάμους βαφτίσια. Είμαστε οικονομικοί. Ένα χειροκρότημα στα παιδιά να έχουν βίο ανθόσπαρτο” είπε ακόμη ο Βασίλης Καρράς που συνέχισε ερμηνεύοντας το διαχρονικό τραγούδι “θα της περάσει”

Δείτε το βίντεο της ιστοσελίδας grtimes.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook