Βασίλης Διγαλάκης: Αποδοκιμασία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές

βασίλης-διγαλάκης-αποδοκιμασία-της-κ-874832

Ως μια αποδοκιμασία της πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, και επιδοκιμασία των προτάσεων της Ν.Δ., χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο πρώην Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης και πιθανότατα υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στα Χανιά, κ.Βασίλης Διγαλάκης.

Ο κ. Διγαλάκης είπε, κατά την διάρκεια συνέντευξης του στον SUPER FM 89.6 και στον Δημήτρη Παππά, πως ο λαός θέλει να πάει ενωμένος μπροστά και να ξεπεράσει την κρίση, κάτι που θα γίνει μόνο αν έρθει η ανάπτυξη στη χώρα.

Έκανε λόγο για την αναγκαία μείωση της φορολογίας, σε ότι αφορά στον ιδιωτικό τομέα τονίζοντας πως θα πρέπει να μεγαλώσει η πίτα για όλους, κάτι που θα προκύψει με επενδύσεις.

Ο κ. Διγαλάκης έκανε κριτική στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως προσπάθησε να υλοποιήσει πολιτικές που δεν τις πίστευε.

Τόνισε πως ήδη η εμπιστοσύνη των αγορών φαίνεται προς τη Ν.Δ καθώς ήταν θετική η αντίδραση τους στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ενώ σχετικά με τις προτεραιότητες μιας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, είπε πως είναι η μείωση των φορολογικών συντελεστών στις επιχειρήσεις, στα μερίσματα και στις εισφορές για να τονωθεί η επιχειρηματικότητα και να έρθουν επενδύσεις.

Σχετικά με τα Χανιά, ο κ. Διγαλάκης ανέφερε πως ο νομός πάσχει από έλλειψη υποδομών, χαρακτήρισε δε, ως στρατηγικής σημασίας την σύνδεση του αεροδρομίου με τον ΒΟΑΚ που θα πρέπει να φθάσει μέχρι το Καστέλι και από εκεί μεχρι το λιμάνι της περιοχής.

Σε ότι αφορά τέλος, την θητεία του ως πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης ο κ. Διγαλάκης ανέφερε πως επί των ημερών του το ίδρυμα ανοίχθηκε προς την κοινωνία της πόλης, ενώ έκανε λόγο για την κατασκευή φοιτητικών διαμερισμάτων που αντιμετώπισε το πρόβλημα της στέγασης των φοιτητών.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook