Βασιλιάς Κάρολος: «Πόλεμος» με τον Άντριου – Διώχνει από την έπαυλη τον αδελφό του

βασιλιάς-κάρολος-πόλεμος-με-τον-άντ-1692932

Δεν έχουν τέλος τα οικογενειακά δράματα για την βασιλική οικογένεια. Όπως όλα δείχνουν ένας μεγάλος πόλεμος μεταξύ του Βασιλιά Καρόλου και του “αποδιοπομπαίου τράγου” αδελφού του πρίγκιπα Άντριου, έχει ξεκινήσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Telegraph ο Άντριου, ο οποίος έχει εκδιωχθεί από την βασιλική οικογένεια, δεν σκοπεύει να επιτρέψει στον Βασιλιά και αδελφό του, να τον διώξει από το “Royal Lodge” που είναι βασιλική έπαυλη στο Ουίνσδορ.

Φήμες θέλουν τον Κάρολο να έχει ζητήσει από τον αδελφό του να εγκαταλείψει την 98 στρεμμάτων έπαυλη, στην οποία μένει μαζί με την πρώην σύζυγό του, Σάρα Φέργκιουσον ήδη μία εικοσαετία, προκειμένου να δοθεί στον διάδοχο Ουίλιαμ και την οικογένειά του.

Ο άσος στο μανίκι του Άντριου

Το τρίτο, και όπως πολλοί ισχυρίζονται αγαπημένο, παιδί της Βασίλισσας Ελισάβετ, φαίνεται πως το 2003 υπέγραψε μίσθωση, σύμφωνα με την οποία θα έχει την βασιλική έπαυλη για 75 χρόνια. Αυτό σημαίνει πως ο “έκπτωτος” της βασιλικής οικογένειας έχει άλλα 55 χρόνια περιθώριο να μένει στο “Royal Lodge”.

Μάλιστα πηγή κοντά στον πρίγκιπα σημειώνει την έντονη ανησυχία του για το μέλλον, καθώς φοβάται πως ο Βασιλιάς Κάρολος μπορεί να κόψει την όποια οικονομική βοήθεια που του προσφέρεται, για να τον εξαναγκάσει να φύγει. Άλλη πηγή αναφέρει πως ο πρίγκιπας: «έχει 75ετή μίσθωση και δεν σχεδιάζει να μετακομίσει».

Στην έπαυλη διέμενε η μητέρα της Βασίλισσας Ελισάβετ και ο πρίγκιπας μετακόμισε εκεί μετά τον θάνατό της το 2002. Το “Roayl Lodge” είναι μία τεράστια έκταση 30 δωματίων και ο πρίγκιπας Άντριου δυσκολεύεται ήδη να το διατηρήσει, αφού ο μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου, του μείωσε το επίδομα των 249.000 λιρών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Telegraph (@telegraph)

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook