Βασιλιάς Κάρολος: Η εξωφρενική λίστα με τις καθημερινές απαιτήσεις του και το παρατσούκλι «χαϊδεμένος πρίγκιπας»

βασιλιάς-κάρολος-η-εξωφρενική-λίστα-μ-1525899

Από χαϊδεμένος πρίγκιπας σε χαϊδεμένος βασιλιάς. Αν και μόλις ονομάστηκε βασιλιάς της Βρετανίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Κάρολος Γ’ ζει σαν βασιλιάς όλη του τη ζωή.

Ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να είχε το παρατσούκλι «χαϊδεμένος πρίγκιπας» από το προσωπικό του στο Clarence House, όπου ζούσε με τη σύζυγό του Καμίλα, από το 2003 μέχρι που ανέλαβε πρόσφατα τον θρόνο, όπως αναφέρει η NY POST.

Λεπτομέρειες σχετικά με τα πολυτελή αιτήματα του πρώην Πρίγκιπα της Ουαλίας αποκαλύφθηκαν στο ντοκιμαντέρ του Amazon Prime του 2015 “Serving the Royals: Inside the Firm”.

Ο Paul Burrell, ο οποίος υπηρέτησε ως μπάτλερ στη βασίλισσα Ελισάβετ και την πριγκίπισσα Νταϊάνα, αποκάλυψε τις ακριβείς οδηγίες που δίνονται στο επιτελείο του βασιλιά για να τον φροντίσει από το σιδέρωμα των κορδονιών του μέχρι το να βάζουν οδοντόκρεμα στην οδοντόβουρτσα του.

Ο πρώην μπάτλερ μοιράστηκε ότι ο βασιλιάς Κάρολος δεν κάνει τίποτα και «το προσωπικό κάνει τα πάντα για αυτόν».

«Οι πιτζάμες του σιδερώνονται κάθε πρωί, τα κορδόνια του ισιώνονται με ένα σίδερο, η τάπα του μπάνιου πρέπει να είναι σε μια συγκεκριμένη θέση και η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι απλά χλιαρή», σε μια μπανιέρα «μόνο μισογεμάτη» αποκάλυψε ο Μπάρελ.

Ο βασιλιάς «βάζει τους βοηθούς του να πιέζουν μια ίντσα οδοντόκρεμα στην οδοντόβουρτσά του κάθε πρωί».

Αφού ετοιμαστεί, η αυστηρή πρωινή ρουτίνα του Βασιλιά Καρόλου συνεχίζεται με το πρωινό του.

«Ο πρίγκιπας Κάρολος έχει μια πιο υγιεινή επιλογή για το πρωινό του από τους υπόλοιπους. Θα είχε σπιτικό ψωμί, ένα μπολ με φρέσκα φρούτα, φρέσκους χυμούς φρούτων», είπε ο σεφ Graham Newbould, πρώην μέλος του βασιλικού επιτελείου.

«Όπου κι αν πάει ο πρίγκιπας στον κόσμο, το κουτί του πρωινού πάει μαζί του. Έχει έξι διαφορετικά είδη μελιού, μερικά ειδικά μούσλι, τα αποξηραμένα φρούτα του και οτιδήποτε είναι λίγο ιδιαίτερο για το οποίο είναι λίγο φασαριόζος». Υποτίθεται επίσης ότι επιμένει τα τυριά και τα μπισκότα του να ζεσταίνονται σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία στο τέλος των γευμάτων και αναγκάζει το προσωπικό του να κρατά ένα ζεστό δίσκο κοντά «καθώς έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις για τα πάντα», αποκάλυψε στο MyLondon ένας από τους βασιλικούς γνώστες.

Μαζί με το κουτί του πρωινού του, ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να στέλνει ένα φορτηγάκι με τα υπάρχοντά του στα εξοχικά σπίτια των φίλων του πριν από την άφιξή του για να έχει μαζί του το «κρεβάτι, τα έπιπλα και ακόμη και τις φωτογραφίες του», ανέφερε η Τίνα Μπράουν στα «The Palace Papers».

Φέρεται μάλιστα οι βοηθοί του να μεταφέρουν το δικό του κάθισμα τουαλέτας και χαρτί υγείας Kleenex Velvet όπου κι αν πάει.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook