Βασιλακόπουλος: Ψέμα οι παρενέργειες εμβολιασμού του γιατρού – Προσπάθεια να αποφύγει ΕΔΕ επειδή εμβολίαζε εκτός σειράς

βασιλακόπουλος-ψέμα-οι-παρενέργειες-1179814

Προσπάθεια να κερδίσει χρόνο ενόψει Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που διατάχθηκε εναντίον του επειδή εμβολίαζε εκτός σειράς φαίνεται πως ήταν οι «παρενέργειες» που υποστήριξε πως είχε μετά τον δικό του εμβολιασμό, ο γιατρός στην Κέρκυρα. Αυτό δήλωσε μιλώντας στο Open ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ο κ. Βασιλακόπουλος υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι πίσω από το συμβάν δεν κρύβεται κάποια παρενέργεια του εμβολίου, αλλά η επιλογή του συναδέλφου του να επιτρέψει τον εμβολιασμό πολιτών οι οποίοι σ’ αυτή τη φάση της επιχείρησης «Ελευθερία» δεν αποτελούν προτεραιότητα. «Δεν με ανησυχεί καθόλου όσον αφορά το εμβόλιο. Με ανησυχεί η συμπεριφορά ορισμένων συναδέλφων. Οι πληροφορίες μου λένε ότι ο γιατρός εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση. Ο συνάδελφος ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου της Κέρκυρας, στο οποίο ο ίδιος διάλεξε να εμβολιάσει κάποιους εκτός σειράς, κάποιους γνωστούς του και αποπέμφθη από την υπεύθυνη θέση του και διατάχθηκε και μια Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ)», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Πριν γίνει η ΕΔΕ πήγε στο νοσοκομείο και είπε ότι έχει δύσπνοια, εξετάστηκε δεν είχε τίποτα και την επόμενη ημέρα είπε ότι του… κόπηκαν τα πόδια», υποστήριξε ο κ. Βασιλακόπουλος. «Εκτός αν του κόπηκαν τα πόδια που θα γινόταν η ΕΔΕ», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Καλά στην υγεία της και η νοσηλεύτρια

Ομοίως ο καθηγητής, μιλώντας στον Σκάι, ενημέρωσε ότι και στην περίπτωση νοσηλεύτριας δεν υπήρχε κανένα σύνδρομο Guillain-Barré και ήδη η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της. Κατά «99% -υπάρχουν οι νευρολόγοι που είναι πιο ειδικοί – δεν ήταν Guillain-Barre, γιατί δεν επιστρέφει ο ασθενής με σύνδρομο τόσο γρήγορα και γιατί ο ηλεκτροφυσιολογικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ήταν αρνητικός αποκλείοντας την περίπτωση Guillain-Barre.

Αν υπήρχε τέτοια διάγνωση, που δεν υπάρχει, θα ήταν το πρώτο μετά από 160 εκατομμύρια εμβόλια». σημείωσε. Τέλος, ο καθηγητής εξέφρασε το ερώτημα, τι πιθανότητα υπάρχει στατιστικά να αναφερθούν δύο περιστατικά παράλυσης στην Κέρκυρα από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία άλλη μετά από 150 εκατομμύρια εμβολιασμούς παγκοσμίως.

Πηγή: tvxs.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook