Βασικές συμβουλές από τη Σίσσυ Φειδά για το πώς να στολίσεις ωραία το χριστουγεννιάτικο δέντρο

βασικές-συμβουλές-από-τη-σίσσυ-φειδά-γ-960413

Στους ρυθμούς των Χριστουγέννων μπήκε η Σίσσυ Φειδά.

Η γνωστή διακοσμήτρια στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, όπως έχουν κάνει και πολλοί άλλοι celebrities της ελληνικής σόουμπιζ, και μας έδωσε χρήσιμες συμβουλές.

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Φειδά, η οποία έχει ένα πανέμορφο σπίτι, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας λέει διάφορα tips για το πώς θα κάνουμε εντυπωσιακό το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας.

«Η ομορφότερη γιορτή του χρόνου έρχεται και φέτος στολίζω κόκκινα! Βρήκα τα ωραιότερα στολίδια και το πιο υπέροχο δέντρο. Πάρτε ιδέες και stay tuned! Πολύ σύντομα θα σας δείξω το δέντρο μου ολοκληρωμένο! Καλά Χριστούγεννα», έγραψε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Φειδά.

Αρχικά, η 45χρονη interior designer, προτείνει στους διαδικτυακούς της φίλους να διαλέξουν ένα δέντρο καλής ποιότητας που να μοιάζει φυσικό, να ανοίξουν καλά τα κλαδιά του και φυσικά, να βάλουν πάρα πολλά φωτάκια!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η ομορφότερη γιορτή του χρόνου έρχεται και φέτος στολίζω κόκκινα! Βρήκα τα ωραιότερα στολίδια και το πιο υπέροχο δέντρο στα @maxstoresofficial που στοΛυσανε με την απίστευτη ποικιλία τους και τις ακόμα πιο απίστευτες τιμές τους!Πάρτε ιδέες και stay tuned! Πολύ σύντομα θα σας δείξω το δέντρο μου ολοκληρωμένο!Καλα Χριστούγεννα!?✨?#maxstores @mozaikagency #christmas #christmastree #christmasdecor #christmasdecorations #christmasmood #christmasdecorating #christmastime

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Feida (@sissyfeida) στις

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook