Βασικά κομμάτια στη ντουλάπα σας που μπορούν να φορεθούν τόσο το χειμώνα, όσο και την άνοιξη

βασικά-κομμάτια-στη-ντουλάπα-σας-που-μ-1381736

Η μετάβαση από τη χειμερινή στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα δεν θα πρέπει να είναι δύσκολη όταν έχετε τα σωστά βασικά κομμάτια στην ντουλάπα σας. Η επένδυση σε βασικά κομμάτια καλής ποιότητας μπορεί να απλοποιήσει τη μετάβαση από το χειμώνα στην άνοιξη, καθώς μπορείτε να τα φοράτε ακόμα καθώς ο καιρός ζεσταίνεται χωρίς τα πρόσθετα, αξεσουάρ όπως σκουφιά, κασκόλ και γάντια.

Η συγκεκριμένη διαδικασία, επίσης, θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν χρειάζεστε τόνους ρούχα για να φτιάξετε μια αξιοπρεπή ντουλάπα για διαφορετικές θερμοκρασίες και εποχές. Λίγα και καλά είναι αρκετά, αρκεί να είναι τα σωστά.

Στην πραγματικότητα, μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε τα βασικά ρούχα που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα, απλοποιώντας ταυτόχρονα τις επιλογές σας και κάνοντάς σας να κερδίσετε περισσότερο χώρο στη ντουλάπα σας. Είτε πρόκειται, λοιπόν, για ένα τζιν είτε για ένα ζευγάρι μπότες, μπορείτε να τα συνδυάσετε με πιο ανάλαφρα κομμάτια και έτσι να τα φορέσετε για περισσότερες από μία σεζόν.

Βασικά κομμάτια στη ντουλάπα σας που μπορούν να φορεθούν τόσο το χειμώνα, όσο και την άνοιξη

Αυτά τα βασικά κομμάτια, λοιπόν, είναι ιδανικά για την όχι πολύ κρύα και όχι πολύ ζεστή εποχή του χρόνου, επειδή είναι ιδανικά για layering και θα σας κρατήσουν κομψές και άνετες σε κάθε περίσταση, εξηγεί το thelist.com. Το Cosmopolitan συνιστά ένα γιλέκο- πουλόβερ ως το τέλειο ρούχο για την μεταβατική περίοδο, επειδή αυτό που μέχρι πρότινος φορούσατε κάτω από το χειμωνιάτικο παλτό σας για να σας κρατάει ζεστές, μπορεί να φορεθεί ως πανωφόρι για την άνοιξη. Μπορείτε να συνεχίσετε να φοράτε τα πιο ζεστά πουλόβερ με ένα ελαφρύ παντελόνι, ενώ χαριτωμένη επιλογή αποτελεί και το αγαπημένο hoodie σας πάνω από ένα σορτς. Το Allure λατρεύει ένα καλό τζιν μπουφάν γιατί ταιριάζει (σχεδόν) με τα πάντα και μπορεί να φορεθεί κάτω από ένα χειμωνιάτικο τζάκετ και μόνο του από τον Μάρτιο και μετά.

Και μπορεί κατά την διάρκεια του χειμώνα να κρατούσατε τα πόδια σας ζεστά με μπότες πάνω από το γονατο, οι ίδιες, ωστόσο, μπορούν να φορεθούν ακόμη και την άνοιξη με ένα πουλόβερ- φόρεμα ή φούστες για να δείχνετε μοντέρνες και να νιώθετε ταυτόχρονα και ζεστά. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο με ένα ζευγάρι μποτάκια.

Τα μαύρα τζιν είναι, επίσης, ένα βασικό στοιχείο του χειμώνα που μπορεί να μεταβεί όμορφα στην άνοιξη, αλλάζοντας τα μπλουζάκια και τα παπούτσια σας. Αναδείξτε αυτά τα ουδέτερα τζιν, που συνδυάζονται σχεδόν με τα πάντα, με ένα απλό t-shirt και ένα πουλόβερ ή ακόμη και τα αγαπημένα σας sneakers  Εναλλακτικά, προσθέστε μποτάκια στο look, και είστε έτοιμες.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook