Βάσεις 2021: Χανιωτάκια που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα

βάσεις-2021-χανιωτάκια-που-έκαναν-το-όνει-1057346

Μέρα… βάσεων σήμερα, που έδωσε τέλος στην αγωνία για χιλιάδες μαθητές που εξετάστηκαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις ανά την επικράτεια.

Η ικανοποίηση ήταν το αίσθημα που επικράτησε στο φροντιστήριο Μεθοδικό, αφού οι καλές επιδόσεις των υποψηφίων συνοδεύτηκαν με το κατάλληλο «πλασάρισμα» στις σχολές που επιθυμούσαν οι υποψήφιοι στη μεγάλη πλειοψηφία τους.

Η Δανάη Σάλτα πέρασε με επιτυχία 11η στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου Αθηνών, αφού συγκέντρωσε 22.139 μόρια με τα επιπλέον μαθήματα επιλογής, το γραμμικό και το ελεύθερο σχέδιο. Όπως δήλωσε στο zarpanews, ήταν η πρώτη της επιλογή και ύστερα από μια απαιτητική χρονιά με πολύ άγχος, φόβο για την υγεία μας -λόγω κορονοΐού-, αλλά και μέσω των διαδικτυακών μαθημάτων πέτυχε τον στόχο της. Σε όλη την προσπάθειά της αυτόν τον χρόνο, συμπλήρωσε, είχε τους καθηγητές και τους γονείς της στο πλευρό της προκειμένου, με εντατικό διάβασμα και συνέπεια να καταφέρει να πετύχει.

Δεύτερος στη Σχολή Ικάρων κατάφερε να περάσει ο Βαγγέλης Αποστολάκης. Ο νεαρός Χανιώτης, που πήγε εξαιρετικά στις πανελλαδικές εξετάσεις συγκεντρώνοντας 18.779 μόρια, είχε ως στόχο ήδη από τις πρώτες τάξεις του Λυκείου τη συγκεκριμένη σχολή, οπότε με την καλή του επίδοση είχε από νωρίς την αυτοπεποίθηση οτι θα τα καταφέρει στην πρώτη του επιλογή.

Στη Σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας πέρασε ο Χαράλαμπος Βιτσιλάκης, ο οποίος είχε συγκεντρώσει 18.441 μόρια και ήταν η πρώτη του επιλογή:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πέρασα στη σχολή αυτή. Έθεσα υψηλό στόχο και με διάβασμα, επιμονή και υπομονή, τα κατάφερα. Ήταν η πρώτη μου επιλογή και τη δήλωσα γιατί, κατ’άρχάς, προσφέρει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, είναι επάγγελμα που βρίσκεται κοντά στον πολίτη και συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία της κοινωνίας. Δεν ξέρω ακόμα πώς θα είναι στη σχολή. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους δασκάλους και καθηγητές μου για τη στήριξή τους, εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά και σε όσους δεν πέρασαν έχω να πω πως, του χρόνου, με σκληρή δουλειά και θέληση ψυχής θα τα καταφέρουν».

Η Άννα Ξηραδάκη πέρασε και αυτή στην πρώτη της επιλογή, αφού συγκεντρώνοντας 17.251 μόρια κατάφερε να μπει στην σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Όπως τόνισε, ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμβολή του φροντιστηρίου «Μεθοδικό» στην συμπλήρωση του μηχανογραφικού της, ώστε να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για τις σπουδές και το μέλλον της, πάντα με παρονομαστή αυτό που της αρέσει να κάνει.

Από την πλευρά της, η Αναστασία Κουϊκογλου, πέρασε με 17.355 μόρια στην σχολή Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών της Πάτρας, σε ένα αντικείμενο που την ενδιαφέρει ιδιαίτερα, αφού, όπως σχολίασε, ανέκαθεν επιθυμούσε να ασχοληθεί με το περιβάλλον, σε μία σχολή που πραγματεύεται την ενέργεια και τις ανανεώσιμες πηγές.

Πολύ ικανοποιημένος από την επιτυχία του στη σχολή της Νοσηλευτικής στην Αθήνα ο Βαγγέλης Μαυράκης. Όπως επισήμανε στο zarpanews ο οσονούπω φοιτητής, ήταν καθοριστική η συμβολή του φροντιστηρίου «Μεθοδικό» κατά την συμπλήρωση του Μηχανογραφικού δελτίου, αφού οι ιθύνοντες καθοδήγησαν τα παιδιά στις ιδανικές γι’ αυτά επιλογές, με βάση την επιθυμία τους, αλλά και τα μόρια που συγκέντρωσαν, αφού, αν δεν προσέξεις, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να κάνεις κάποιο λάθος.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Βάσεις 2021: Χανιωτάκια που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα

  1. Ο/Η Τα διαμάντια της Κρήτης μας. Είπαν όχι στην πετσέτα στο χέρι και το μπλοκάκι των παραγγελιών που σπρώχνουν οι ανθελληνες πολιτικοί λέει:

    Συγχαρητήρια και χίλια μπράβο σε όλους ! Καλές σπουδές και πτυχία και καλές σταδιοδρομίες. Να θυμάστε πάντα ότι :
    Αν είσαι άξιος να βγάζεις λεφτά για μια εταιρεία, γιατί δεν είσαι άξιος να τα βγάλεις για τον εαυτό σου ?
    Συγχαρητήρια και πάλι σε ολους σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook