Βαρύς ο «φόρος αίματος» στην Κρήτη – Διπλάσιοι ήδη οι νεκροί σε τροχαία το 2021 σε σχέση με όλη την περσινή χρονιά

βαρύς-ο-φόρος-αίματος-στην-κρήτη-δι-1245849

Βαρύ φόρο αίματος στους δρόμους της πληρώνει για ακόμα μία χρονιά η Κρήτη, καθώς από τις αρχές του έτους 21 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα.

Το 2020 είχαν χάσει τη ζωή τους συνολικά 10 άνθρωποι και η σύγκριση των αριθμών δεν αφήνει, δυστυχώς, περιθώρια για εφησυχασμό ή αισιοδοξία.

Όπως έγραψε ήδη το Cretalive, σε ένα μόλις 24ωρο δύο άνθρωποι «έφυγαν» στον δρόμο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και ολόκληρη την Κρήτη. Το βράδυ της Παρασκευή ένας 39χρονος ανασύρθηκε νεκρός μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στο δρόμο προς Αγία Γαλήνη ενώ το το πρωί της Παρασκευής ένας άντρας 30 ετών, που επέβαινε στο αυτοκίνητο με τον πατέρα του, έχασε τη ζωή του όταν το ΙΧ έπεσε στο γκρεμό.

«Δυστυχώς εμβόλιο για τα τροχαία δεν βρέθηκε..Μόνο παιδεία και προσοχή. Κάντε ωστόσο τα εμβόλια,αυτά που έχουμε,για τον ιό,και προσέχετε στο δρόμο. Εκεί,στο τροχαίο,δεν προλαβαίνεις να αρρωστήσεις!!’ γράφει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Γιάννης Λιονάκης απευθύνοντας για ακόμα μία φορά έκκληση σε όλους να είναι προσεκτικοί στο δρόμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook