Βαριέστε τη σχέση σας; 10 μικρά πράγματα που μάλλον θα τη σώσουν

βαριέστε-τη-σχέση-σας-10-μικρά-πράγματα-1341352

Όσο παθιασμένη και αν είναι μία σχέση, θα έρθει σίγουρα εκείνη η στιγμή που θα φτάσετε σε τέλμα και όλα θα είναι σκέτη βαρεμάρα. Εκτός αν φροντίζετε τη σχέση καθημερινά ή αν είστε διατεθειμένοι να προσπαθήσετε για αυτή. Διότι, αν νομίζετε ότι η βαρεμάρα περνάει από μόνη της, και είναι μόνο θέμα ρουτίνας, σήμερα θα αναθεωρήσετε.

Για να περνά ένα ζευγάρι καλά, πρέπει ο καθένας να φροντίζει τον εαυτό του, σωματικά και ψυχικά. Να κάνετε αυτά που σας αρέσουν, να μην σπαταλάτε την ενέργειά σου εκεί που δεν αξίζει τον κόπο και να είστε εσείς η βασική προτεραιότητα.

Να μιλάτε και να έχετε περιέργεια

Η επικοινωνία ενός ζευγαριού δεν περιορίζεται σε ερωτήσεις που επιδέχονται απάντησης με ένα ναι ή όχι. Όταν μιλάμε, ρωτάμε τον σύντροφό μας για τη μέρα του και γενικώς εμβαθύνουμε. Δείχνουμε ότι ενδιαφερόμαστε, αλληλοεπιδρούμε και δεν χάνουμε επαφή.

Ένα Σαββατοκύριακο για δύο

Δεν είναι απαραίτητο να ταξιδέψετε προκειμένου να ξαναβρείτε τη φλόγα. Μπορείτε απλά να αφιερώσετε δύο ημέρες στη σχέση και να το περάσετε μόνο μαζί. Μαγείρεμα στο σπίτι, χαλάρωση, ένα σινεμά, ένα ποτό στο αγαπημένο σας μπαρ.

Αναβιώστε τα πρώτα ραντεβού

Ναι, μπορεί να μην έχετε πλέον έναν άγνωστο απέναντί σας, αλλά οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Τα μαγαζιά που πήγατε τις πρώτες φορές, το πού καθίσατε, τι ήπιατε. Τώρα θα είναι διαφορετικά αλλά η ανάμνηση συνήθως λειτουργεί αφροδισιακά.

Ένα νέο χόμπι

Μπορεί να ξεκινήσετε κάτι μαζί ή να υιοθετήσει ο ένας το χόμπι του άλλου. Αν δεν λειτουργήσει, το εγκαταλείπετε, αν όμως αρέσει και στους δύο, θα έχετε έναν κοινό στόχο.

Περάστε χρόνο και χωριστά

Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να καταλάβεις πολλά για τη σχέση σου όταν κάποιος απουσιάσει. Νιώθεις ανακουφισμένη; Μήπως σου λείπει πολύ; Μήπως αυτό το χώρια είναι βοηθητικό στη δική σας περίπτωση; Όπως έχουμε πει ξανά, δεν υπάρχουν κανόνες.

Γνωρίστε τον σύντροφό σας εκ νέου

Συχνά κατηγορούμε το ταίρι μας επειδή δεν είναι πλέον ο ίδιος άνθρωπος. Όπως όμως αλλάζουμε όλοι και εξελισσόμαστε, το ίδιο θα συμβεί και σε εκείνο. Το ζητούμενο είναι να μας ταιριάζει αυτός ο νέος εαυτός και να τον αποδεχόμαστε.

Νοσταλγήστε και λίγο

Νομίζω ότι βοηθά πολύ να θυμόμαστε πράγματα που μας έκαναν χαρούμενους στην αρχή της σχέσης και μας προκαλούσαν πεταλούδες στο στομάχι. Είναι σαν να το ξαναζεί το μυαλό.

Μοιραστείτε σεξουαλικές φαντασιώσεις

Είναι πολύ εύκολο να μπεις σε σεξουαλικό τέλμα, αν δεν δοκιμάζεις νέα πράγματα και δεν μοιράζεσαι τις φαντασιώσεις σου. Αν όμως το κάνεις, δυναμώνει η σχέση συνολικά.

Αποδεχθείτε τη βαρεμάρα

Δεν είναι ότι θέλω να ακυρώσω όλα τα παραπάνω, αλλά είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι σχέσεις κάνουν κύκλους και η βαρεμάρα είναι φυσιολογικό μέρος της. Το θέμα είναι να περνά και να μένει για λίγο.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook