Βανδαλισμοί και καταστροφές έξω από το πάρκο Χαλέπας – Θυμίζει… βομβαρδισμένο τοπίο | Photos

βανδαλισμοί-και-καταστροφές-έξω-από-τ-896363

Τραγική είναι η εικόνα που παρουσιάζει εδώ και λίγες ημέρες η Πλατεία Ευαγγελίστριας, καθώς η περιοχή στο πάρκο στη Χαλέπα, έπεσε ξανά θύμα βανδαλισμών.

Ομάδα αγνώστων, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr, έβαλε φωτιές σε κάδους απορριμάτων εντός και πέριξ του Πάρκου, έξω από το ΤΕΙ, προκαλώντας υλικές καταστροφές και φθορές σε περιουσία του Δήμου Χανίων.

Συγκεκριμένα έσπασαν τις λάμπες, από τους στύλους φωτισμού και γενικά με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους, μεταμόρφωσαν τη μοναδική ίσως περιοχή όαση χαράς, παιχνιδιού, ξεγνοιασιάς για πολλούς κατοίκους στη Χαλέπα, σε… βομβαρδισμένο τοπίο.Το δυσάρεστο είναι πως τέτοια περιστατικά στη Χαλέπα, δεν συμβαίνουν για πρώτη φορά, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονος προβληματισμός και ανασφάλεια στους κατοίκους, καθώς αισθάνονται πως η αστυνόμευση στην περιοχή δεν επαρκεί, ώστε να αποτρέπονται τέτοιες βίαιες συμπεριφορές.

Σύμφωνα μάλιστα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής στο zarpanews.gr τα επεισόδια μεταξύ παιδιών είναι συχνό φαινόμενο και γενικά το κλίμα παραβατικότητας είναι έντονο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook