Βανδάλισαν το ιατρείο της παιδιάτρου που πρωταγωνιστεί στο σποτ για τον εμβολιασμό των παιδιών

βανδάλισαν-το-ιατρείο-της-παιδιάτρου-1367306

Οι άγνωστοι έφτασαν μέχρι την είσοδο του ιατρείου της παιδιάτρου Ζωής Σάκκου στο Λουτράκι και έγραψαν με σπρέι «Πόσα πήρες». Η κ. Σάκκου πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό σποτ για τον εμβολιασμό των παιδιών.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άγνωστοι αντιεμβολιαστές, είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες. Όπως αναφέρει το loutraki365.gr, οι αντιεμβολιαστές είναι εξοργισμένοι με την παιδίατρο που συμμετείχε στην καμπάνια και για το λόγο αυτό τις επιτίθενται συνέχεια και στα social media.

Η απάντηση της γιατρού

Η ίδια η παιδίατρος σε ανάρτηση της ξεκαθαρίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι η συμμετοχή της στην καμπάνια ήταν εθελοντική και έγινε αφιλοκερδώς. Στην ανάρτηση της έγραψε: «Για την άνανδρη επίθεση(συνθηματα) με spray στην εξώπορτα του ιατρείου μου από μια μερίδα θερμοκέφαλων και κουτών συμπολιτών (επιεικείς χαρακτηρισμοί), θα ήθελα να ενημερώσω για το αυτονόητο, ότι η συμμετοχή μου στην καμπάνια του εμβολιασμού ήταν εθελοντική και έγινε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ μετά από πρόσκληση της επιστημονικής επιτροπής.

Μου είναι αδιανόητο πως κάποιοι τόσο κακόβουλα και με ευκολία συκοφαντούν, την στιγμή που κάθε μέρα έχουμε περίπου 100 θανάτους συνανθρώπων μας από covid-19. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι παιδίατροι της χώρας μας, ενισχύουν τον εμβολιασμό καθώς και η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.

Ελπίζω ο Θεός να τους δώσει φώτιση μιας και έχουν κλειστά τα μάτια και τα αφτιά στην επιστήμη.»

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook