Βανδάλισαν το γραφείο της «Ελλήνων Συνέλευσις» στα Χανιά | Photo

βανδάλισαν-το-γραφείο-της-ελλήνων-συ-1003980

Επίθεση από άγνωστο άτομο δέχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης το γραφείο της Ε.ΣΥ Χανίων στη οδού Σμύρνης 5, με αποτέλεσμα μεγάλη ζημιά σε όλη την πρόσοψη του γραφείου της Ελλήνων Συνέλευσις Χανίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελλήνων Συνέλευσις Χανίων δημοσιοποιεί το παρόν δελτίο τύπου με σκοπό να

αναδείξει και να καταγγείλει για μια ακόμη φορά προς κάθε αρμόδιο φορέα αλλά και

τους συμπολίτες μας, τα φαινόμενα καταστροφών και βανδαλισμών που δέχονται τα

γραφεία  (ξεπερνώντας πλέον τα 350 τον αριθμό ανά την επικράτεια), αλλά και των επιθέσεων που έχουν δεχτεί και δέχονται Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και μέλη του νόμιμου Πολιτικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ από εκπροσώπους οργανώσεων και ομάδων που χρηματοδοτούνται και καθοδηγούνται από σκοτεινά κέντρα αλλοεθνών συμφερόντων και που σκοπός τους είναι η διάλυση και η υπονόμευση της εκπροσώπησης και κάθε αναφοράς του Έθνους των Ελλήνων.

Ο Πολιτικός Φορέας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και οι Έλληνες Αυτόχθονες που τον αποτελούν δηλώνουν προς κάθε κατεύθυνση ότι τέτοιες δεν εκφοβιζόμαστε δεν συμβιβαζόμαστε και δεν θα σταματήσουμε την δράση μας μέχρι την ολοκλήρωση του σκοπού που δεν είναι άλλος από την ένωση όλων τω Ελλήνων, την απελευθέρωση της πατρίδας μας και κάθε ανθρώπινης ύπαρξης, την αποκατάσταση της δικαιοσύνης και την εγκαθίδρυση της πραγματικής δημοκρατίας.»

Το σχετικό δελτίο τύπου της Κεντρικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης

Τα ξημερώματα της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου 2020 η γνωστή – άγνωστη ομάδα αντιεξουσιαστών έκανε ακόμη ένα τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις και συγκεκριμένα στον τοπικό οργανισμό της Ε.ΣΥ Χανίων.

Αυτό το χτύπημα έρχετε να προστεθεί στα 220 και πλέον τρομοκρατικά χτυπήματα της συγκεκριμένης ομάδας αντιεξουσιαστών στα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις.

Αφορμή γι’ αυτήν τους την επίθεση όπως αναφέρουν οι ίδιοι σε ανακοίνωση τους στο διαδίκτυο, ήταν το επεισόδιο που διαδραματίστηκε στο οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών

(πρώην ΑΣΟΕΕ) την Δευτέρα 24-2-2020.

Καλούμε τους πολίτες να αναρωτηθούν για ποιον λόγο αυτή η αυτοαποκαλούμενη αντιεξουσιαστική ομάδα έχει διαπράξει περισσότερες από 220 τρομοκρατικές επιθέσεις στα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις την ίδια στιγμή όπου δεν έχει ασκήσει κανέναν απολύτως εξουσιαστικό ρόλο στην πολιτεία.

Αντιθέτως είναι κάθετα αντίθετη σε κάθε μορφή κομματικής εξουσίας οι οποίες στερούν την ελευθερία του ανθρώπου και του πολίτη.

Η Ελλήνων Συνέλευσις προσκαλεί όλους τους ανθρώπους ανεξάρτητα της καταγωγής τους

να ενταχθούν στους ανεξάρτητους τοπικούς οργανισμούς ώστε να δημιουργήσουμε εμείς οι ίδιοι και να βιώσουμε συνθήκες πραγματικής Δημοκρατίας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook