Βάμβουκας: Φροντίζουμε για τον ευπρεπισμό της πόλης μας και την ανάδειξη των μνημείων της

βάμβουκας-φροντίζουμε-για-τον-ευπρεπ-866093

Στο πλαίσιο της συμφωνίας που έχει κάνει ο Δήμος Χανίων με την Εφορία Αρχαιοτήτων Χανίων του Υπουργείου Πολιτισμού, ο Δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας με αφορμή τις εργασίες κατεδαφίσεις που πραγματοποιούνται από την Παρασκευή στο ετοιμόρροπο κτίριο επί της οδού Δασκαλογιάννη, δίπλα στην πλατεία της Σπλάντζιας, επεσήμανε ότι έπεται κατεδάφιση και άλλων ετοιμόρροπων κτιρίων.

“Κατεδαφίζεται το συγκεκριμένο κτίριο στο πλαίσιο της συμφωνίας που έχει κάνει ο Δήμος Χανίων με την Εφορία Αρχαιοτήτων Χανίων του Υπουργείου Πολιτισμού, να αναλάβουμε τις κατεδαφίσεις κτιρίων για την ανάδειξη ιστορικών μνημείων του τόπου μας.

Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες, με την κατεδάφιση κτιρίων μπροστά από το Βυζαντινό τείχος και όπως είχαμε τονίσει από τότε, συνεχίζεται με την κατεδάφιση του κτιρίου πλησίον του Αγίου Ρόκου στην Σπλάντζια. Στη συνέχεια ο Δήμος Χανίων θα προχωρήσει στην κατεδάφιση ετοιμόρροπων κτιρίων στην οδό Νικηφόρου Φωκά στο Κουμ Καπί, αλλά και σε άλλα σημεία όπου υπάρχουν τέτοια κτίρια” τόνισε ο κ. Βάμουκας που κατέληξε λέγοντας:

“Ο Δήμος Χανίων συμβάλλει στον ευπρεπισμό της πόλης, φροντίζει για την ασφάλεια των δημοτών και επιδιώκει να αναδείξει τα μνημεία μας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού”.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook