Βαλίτσες για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο ετοιμάζει ο Χανιώτης Πολυχρόνης Τζωρτζάκης

βαλίτσες-για-τους-ολυμπιακούς-του-τόκ-154113

O Χανιώτης πρωταθλητής Πολυχρόνης Τζωρτζάκης είναι τελικά ο «εκλεκτός» της Ελληνικής Ποδηλατικής Ομοσπονδίας, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο αγώνισμα της ποδηλασίας δρόμου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Ο πρωταθλητής του Τάλου ANEK LINES με τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς του 2020 θα γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου, αφού είναι ο πρώτος αθλητής του, που παίρνει το ολυμπιακό χρίσμα.

Ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης ήταν συνυποψήφιος μαζί με τον επίσης Χανιώτη άσο των πεντάλ της γαλλικής Sojasun Espoir ACNC, Στέλιο Φαραντάκη και τους Γιώργο Μπούγλα (Π.Σ. Κρόνος Νίκαιας), Χαράλαμπο Καστραντά (ΑΕΚ) για την «γαλανόλευκη» αποστολή στην ιαπωνική πρωτεύουσα, αλλά τελικά δικαιώθηκε για την προσπάθειά του, αφού συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία, από τους άλλους διεθνείς μας, στην διαδικασία της πρόκρισης.

Μία δύσκολη και επίπονη διαδικασία που υπό τις οδηγίες του προπονητή του Παναγιώτη Μαρεντάκη, ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο και ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο, με εξαιρετικές παρουσίες για τα ελληνικά χρώματα σε τέσσερις Διεθνείς Γύρους UCI σε Αίγυπτο, Βοσνία, Κόσοβο, Βουλγαρία, αλλά και σε αγώνα στη Ρόδο.

Στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού, εκτός από τον Τζωρτζάκη θυμίζουμε πως έχουν κλείσει θέσεις δύο ακόμη «δελφίνια» από τα Χανιά ο Απόστολος Παπαστάμος (ΝΟΧ) και η Άννα Ντοντουνάκη (ΠΑΟΚ), αλλά και οι δύο πρωταθλητές Σφυροβολίας του Ελευθέριου Βενιζέλου, Χρήστος Φρατζεσκάκης και Μιχάλης Αναστασάκης.

zarpanews.gr

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook