Βάλια Βαγιωνάκη: Θα είμαι παρούσα στη νέα μεγάλη προσπάθεια

βάλια-βαγιωνάκη-θα-είμαι-παρούσα-στη-ν-372283

Το δικό της μήνυμα αλλά και ένα θερμό ευχαριστώ στους Χανιώτες που την τίμησαν με την ψήφο τους στέλνει η Βάλια Βαγιωνάκη

Αναλυτικά το ευχαριστήριο:

Η εκλογική μάχη της 7ης Ιούλη τελείωσε. Η λαϊκή ετυμηγορία, απόλυτα σεβαστή όπως αρμόζει στη δημοκρατία μας, ανέδειξε μια νέα κυβέρνηση.

Δώσαμε με το κεφάλι ψηλά μια δύσκολη μάχη και παραδίδομε μια χώρα διαφορετική από αυτή που παραλάβαμε, με γεμάτα ταμεία, με ξαναστημένο το κοινωνικό κράτος, με σαφώς μικρότερη ανεργία, με τις εξαγωγές να καταγράφουν όπως και ο τουρισμός ιστορικά ρεκόρ, με αναβαπτισμένο το διεθνές κύρος και την αξιοπιστία της χώρας.

Με το προχθεσινό αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία παγιώνεται πλέον ως κυρίαρχη δύναμη της δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης στον τόπο, με σημαντικές πολιτικές δυνατότητες και ερείσματα στη νέα γενιά και στον κόσμο της εργασίας.

Συνεπώς μπορεί και πρέπει να αποτελέσει τον κορμό μιας μεγάλης οργανωτικής και πολιτικής ανασυγκρότησης, που με ψυχραιμία και νηφαλιότητα θα συγκεφαλαιώσει, τις παραδόσεις τις αξίες και τα οράματα της Αριστεράς αλλά και της δημοκρατικής παράταξης ώστε να καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις.

Σε ό,τι με αφορά θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τις Χανιώτισσες και τους Χανιώτες που ενίσχυσαν το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας, αναδεικνύοντάς την για άλλη μια φορά πρώτο κόμμα στο νομό. Ιδιαίτερα αυτές και αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Όπως θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τους συνυποψήφιούς μου αλλά και τα εκατοντάδες μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με τους οποίους συμπορευτήκαμε σε αυτήν την εκλογική μάχη για τον αγώνα τον καλό, για την ανιδιοτελή προσφορά, για την πίστη στο δίκιο της προσπάθειάς μας, για την ζεστασιά και την συντροφικότητά τους.

Θα είμαι παρούσα στη νέα μεγάλη προσπάθεια, από άλλη θέση πλέον ανταποκρινόμενη στην εμπιστοσύνη σας με αξιοπρέπεια, συλλογικότητα και αλληλεγγύη, προκειμένου να υπηρετήσω τα γενικότερα συμφέροντα κι όχι τα στενά κομματικά, όπως όλα αυτά τα χρόνια, αδιάλειπτα προσπάθησα να πράξω- τα τελευταία 4,5 χρόνια εκπροσωπώντας όσο μπορούσα καλύτερα τον νομό Χανίων στο ελληνικό κοινοβούλιο σε εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα μας. Θα είμαι παρούσα στους αγώνες για ένα καλύτερο αύριο.

Συνεχίζουμε! Πιο έμπειροι, πιο δυνατοί!

Συνεχίζουμε όλες και όλοι μαζί!

Βάλια Βαγιωνάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook