Βαγγέλης Γιακουμάκης: Ανατριχιαστική κατάθεση από συμφοιτητή του στη Γαλακτοκομική Σχολή

Σοκ προκαλούν οι καταθέσεις για τα βασανιστήρια που υπέστη ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, στη διάρκεια της δίκης σε δεύτερο βαθμό. Την περασμένη Παρασκευή βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, συμφοιτητής του άτυχου Κρητικού από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο νεαρός σπουδαστής του είχε εκμυστηρευθεί πως σκεφτόταν να πέσει από το παράθυρο, προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή του, γιατί τα είχε βρει δύσκολα με τις παρέες του.

Ο μάρτυρας αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο πώς οι κατηγορούμενοι τον κλείδωναν έξω από το δωμάτιο ή μέσα στην ντουλάπα.

Μάλιστα, περιέγραψε περιστατικό όπου ο Βαγγέλης Γιακουμάκης σύρθηκε για μια απόσταση περίπου 2 μέτρων με μία σκισμένη μπλούζα από τον διάδρομο έως το δωμάτιό του. Ο σπουδαστής ανέφερε πως είχε δει τον Γιακουμάκη τραυματισμένο στο χέρι από σπασμένο ποτήρι και αργότερα με ένα σημάδι στον λαιμό.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο Βαγγέλης είχε φτάσει στο σημείο να κάνει μπάνιο στις 2 ή και τις 3 τα ξημερώματα προκειμένου να αποφύγει να του κλείνουν το νερό.

“Ο Βαγγέλης ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος και δεν είχα ακούσει ποτέ ότι είχε λάβει μέρος σε κάποια φασαρία” είπε κατά την κατάθεσή του ο συμφοιτητής του Βαγγέλη, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η παρέα των κατηγορουμένων έκανε βασανιστήρια μικρότερης έντασης σε άλλα παιδιά.

“Σταμάτησαν και συνέχισαν με τον Βαγγέλη” υποστήριξε. Σε ερώτηση πώς θα αντιδρούσε εάν του συνέβαινε κάτι ανάλογο με τον Βαγγέλη, ο μάρτυρας απάντησε ότι θα έφτανε στα όρια της κατάθλιψης.

enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ