Update | Τα “Ξανα…ρίχνει” ο Βάμβουκας στον Ξυνίδη για την πλατεία Δικαστηρίων

update-τα-ξαναρίχνει-ο-βάμβουκας-στον-7592

vamvoykasΜε αφορμή την τσιμεντοποίηση του μικρού πάρκου στην πλατεία Δικαστηρίων η Δημοτική παράταξη ” Δήμος Ενεργών Πολιτών” απέστειλε το ακόλουθο δελτίο τύπου.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΔΗΜΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Χανιά 13-3-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με το θέμα της πρόσφατης τσιμεντοποίησης της Πλατείας Δικαστηρίων, δημοσιοποιήσαμε ως Δημοτική Παράταξη την στάση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, παραθέσαμε τα γεγονότα και τις θέσεις μας.

Ο αντιδήμαρχος κ. Ξυνίδης αντί ουσιαστικής απάντησης προέβη σε προσωπική επίθεση κατά του επικεφαλής της παράταξης κ. Βάμβουκα, παραθέτοντας ανακρίβειες και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Δεν θα υποκύψουμε στον πειρασμό να του απαντήσουμε με ανάλογο τρόπο, αλλά θα του πούμε μόνο ότι, σχετικά με τους ισχυρισμούς του ότι ο κ. Βάμβουκας δεν αντέδρασε στην απόφαση αλλά απλώς δεν ψήφισε, αποδίδοντάς του έλλειψη πολιτικού σθένους να συζητά τα θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο, του συνιστούμε να ανατρέξει στα μαγνητοφωνημένα πρακτικά του Δ.Σ. της 31-1-2013 όπου καταγράφεται η αντίδραση του κ. Βάμβουκα.

Αφού διαπιστώσει τους ανακριβείς ισχυρισμούς του, ελπίζουμε να βρει ο ίδιος το σθένος να διαψεύσει δημόσια τον εαυτό του.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Βάμβουκας Αναστάσιος

Κουρούσης Χαράλαμπος

Αλεξανδράκης Νεκτάριος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook