uDrive Car & Bike Rental: Οικονομική ενοικίαση αυτοκινήτου και scooter με εξαιρετικές υπηρεσίες στα Χανιά

udrive-car-bike-rental-οικονομική-ενοικίαση-αυτοκινή-1069040

Ως οικογενειακή επιχείρηση με πολυετή εμπειρία, το uDrive Car & Bike Rental προσφέρει στους πελάτες του άριστες υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου και scooter, υπηρεσίες σοφέρ, αλλά και privet εκδρομών, πάντα σε οικονομικές τιμές.

«Η εξυπηρέτησή μας στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στα Χανιά ξεπερνάει κάθε σύγκριση. Μπορούμε και εγγυόμαστε την απόλυτη ασφάλεια των οχημάτων με πλήθος ασφαλιστικών παροχών και σας προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες στις χαμηλότερες τιμές στην ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά«, τονίζει ο ιδιοκτήτης, κύριος Μιχάλης Μαρκουλάκης και συμπληρώνει…

«Οι εξαιρετικές υπηρεσίες που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη, μας έχουν κάνει να ξεχωρίσουμε αυτά τα 4 χρόνια παρουσίας μας στην τοπική αγορά. Απασχολούμε δύο άτομα προσωπικό και στόχος μας είναι να παραμείνουμε «μικρή» – οικογενειακή επιχείριση ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες με ευγένεια και κατανόηση, να ανανεώνουμε κάθε χρόνο τα αυτοκίνητά μας και να παρέχουμε οδηγίες και προτάσεις στους πελάτες μας.»

Διεύθυνση:  Ιωσήφ Βρίγκα 11, Χαλέπα, Χανιά, Τηλέφωνο:6977985014

Facebook:  https://www.facebook.com/udrive.gr/

Instagram:  https://www.instagram.com/michalis_udrive_car_rental/

Website:  https://udrive.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook