Τζώρτζης Μονογυιός: Σε σοκ η οικογένεια, λουλούδια στο σημείο του τροχαίου -Τα ερωτήματα, τα νέα στοιχεία

τζώρτζης-μονογυιός-σε-σοκ-η-οικογένει-1357104

Απέραντη θλίψη στην οικογένεια, σε φίλους, γνωστούς και τη Μύκονο έχει προκαλέσει ο ξαφνικός και τραγικός θάνατος του 45χρονου επιχειρηματία Τζώρτζη Μονογυιού.

Ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός έχασε χθες τη ζωή του σε ένα φρικτό τροχαίο στη Βούλα, όταν η Ferrari που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε πάνω σε δέντρο και σε κλάσματα δευτερολέπτου τυλίχθηκε στις φλόγες.

Πώς έγινε το δυστύχημα-σοκ με τη Ferrari

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από πηγές της Τροχαίας, στο δυστύχημα με τη Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο, αλλά ούτε και πεζός, που θα μπορούσαν να είχαν προκαλέσει την εκτροπή του οχήματος προς τη διαχωριστική νησίδα, αφού από το υλικό που έχει συλλεχθεί δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Βάσει των πρώτων στοιχείων, η Ferrari των 700 ίππων που οδηγούσε ο Μονογυιός κινούνταν με ταχύτητα που υπερέβαινε τα 120 χλμ. Από τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξε το Τμήμα Τροχαίας Ελληνικού, προκύπτει ότι δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος πριν από τη μοιραία πρόσκρουση σε πινακίδα της Περιφέρειας και στη συνέχεια σε δέντρο.

Η έρευνα της Τροχαίας συνεχίζεται, εξετάζοντας και κάθε βίντεο από καταστήματα της περιοχής, που έχουν καταγράψει την πορεία του αυτοκινήτου του Μονογυιού.

Η πρώτη βόλτα του Μονογυιού με τη μοιραία Ferrari

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε μόλις παραλάβει το καινούργιο του αυτοκίνητο. Αυτή ήταν ουσιαστικά η πρώτη βόλτα που έκανε, τα πρώτα χιλιόμετρα που διήνυε με αυτό το αμάξι, κατευθυνόμενος από το σημείο παραλαβής προς το σπίτι του, στη Βουλιαγμένη.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε και η σύζυγός του, Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία τραυματίστηκε και αυτή βαριά, αλλά ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Ακολουθούσαν σε αυτοκίνητο επίσης ιδιοκτησίας Μονογυιού δύο φίλοι του, που είχαν συνοδεύσει το ζευγάρι για να παραλάβει το καινούργιο του supercar. Oδηγούσαν μια Porsche, επίσης ιδιοκτησίας του 45χρονου Μονογυιού, και είδαν το τροχαίο να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους. Ηταν, μάλιστα, εκείνοι που έσπευσαν σε βοήθεια, έβγαλαν ζωντανή και έχοντας τις αισθήσεις της την Αθηνά Κοντοπάνου, και τον 45χρονο, δυστυχώς χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Θρήνος στην οικογένεια Μονογυιού

Η οικογένεια Μονογυιού έχει βυθιστεί στη θλίψη από χθες το βράδυ. Ο πόνος είναι ανείπωτος για τους γονείς του και την αδελφή του, Κατερίνα Μονογυιού, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Η βουλευτής, που την ώρα του τροχαίου έτρωγε στο Κολωνάκι, ενημερώθηκε ότι κάτι σοβαρό συνέβη και έφυγε άρον άρον και εμφανώς αναστατωμένη. Δημοσιογράφοι ήταν αυτοί που την κάλεσαν αρχικά, με την ίδια μέχρι εκείνη τη στιγμή να μη γνωρίζει κάτι. Η Κατερίνα Μονογυιού ήταν εκείνη που ανέλαβε το βαρύτατο φορτίο της αναγνώρισης της σορού του αδελφού της. Σε σοκ και η μητέρα της, η οποία κατέρρευσε στο άκουσμα της είδησης και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σήμερα, φίλοι του Γιώργου Μονογυιού έσπευσαν στο σημείο για να αφήσουν λίγα λουλούδια και ένα σημείωμα για τον φίλο τους που έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα.

Τι εκτιμούν οι ειδικοί

Στις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου στη Βάρη αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο iefimerida.gr ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς, ο οποίος τόνισε πως «τα ερωτήματα είναι πολλά σχετικά με τον θάνατο του οδηγού».

«Είναι δύο τα ενδεχόμενα. Ή έχασε τη ζωή του από την πρόσκρουση στο δέντρο ή από τη φωτιά που πήρε το αυτοκίνητο. Αυτό πρέπει να διερευνηθεί στο σημείο, που δεν έχει και προστατευτικές μπάρες», μας είπε ο κ. Μαδιάς.

«Μπορεί να μην ήταν εξοικειωμένος με το όχημα να ανέπτυξε ταχύτητα και να έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Είναι ένα αρκετά δύσκολο σημείο. Δεν ήξερε καλά το αυτοκίνητο», τόνισε ο γνωστός πραγματογνώμονας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, είχε παραλάβει το ακριβό και υπερπολυτελές αυτοκίνητο λίγο νωρίτερα.

Στελέχη της Τροχαίας αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν την πορεία του αυτοκινήτου.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook