Τζώρτζης Μονογυιός: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο με τη Ferrari

τζώρτζης-μονογυιός-νέο-βίντεο-ντοκου-1358940

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο με τη Ferarri στη Βούλα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός, βλέπει το φως τη δημοσιότητας.

Πρόκειται για ένα από τα πρώτα βίντεο που τραβήχτηκαν τη νύχτα της τραγωδίας, όταν ο θόρυβος του δυστυχήματος ξεσήκωσε την περιοχή.

Στο βίντεο που παρουσίασε το LiveNews φαίνεται η μοιραία Ferrari να φλέγεται και ο αδικοχαμένος Τζώρτζης Μονογυιός με τη γυναίκα του να έχουν μόλις απεγκλωβιστεί. Ο επιχειρηματίας είναι ήδη νεκρός και λίγα μέτρα μακριά βρίσκεται η σύζυγός του. Η Αθηνά Κοντοπάνου είναι σοβαρά τραυματισμένη και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, στα πόδια μιας κοπέλας που έσπευσε κοντά της.

Στο σημείο της τραγωδίας επικρατεί πανδαιμόνιο, με τις εκρήξεις να είναι συνεχείς. Οι εικόνες που καταγράφουν οι ένοικοι της πολυκατοικίας που βρίσκεται ακριβώς απέναντι κόβουν την ανάσα.

Στο βίντεο φαίνονται και οι απέλπιδες προσπάθειες που κάνει φίλος του γνωστού επιχειρηματία να τον επαναφέρει, εξαντλώντας κάθε περιθώριο μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο. Λίγα λεπτά νωρίτερα ο άνθρωπος αυτός αψήφησε τον κίνδυνο και απεγκλώβισε τον Τζώρτζη Μονογυιό από τη φλεγόμενη Ferrari.

Η κοπέλα που κρατάει και στηρίζει την Αθηνά Κοντοπάνου προσπαθεί να μετριάσει τους πόνους της. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας που έχουν ειδοποιήσει και εκείνοι ασθενοφόρο έχουν συνειδητοποιήσει πως είναι μάρτυρες μιας τραγωδίας, χωρίς τότε να γνωρίζουν τους πρωταγωνιστές της.

Στο σημείο φτάνουν αστυνομικοί και λίγο αργότερα πυροσβέστες που σβήνουν τη φωτιά στη Ferrari. Οι εκρήξεις συνεχίζονται και οι φίλοι του Τζώρτζη Μονογυιού παραμένουν σε κατάσταση σοκ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook