Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: Με περιμένει ένα δύσκολο ματς

τζόκοβιτς-για-τσιτσιπά-με-περιμένει-έ-1564706

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι σίγουρος ότι θα έχει έναν δύσκολο αγώνα στην πρεμιέρα του στο ATP Finals, απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά.

«Τον αντιμετώπισα στα δυο τελευταία τουρνουά που έπαιξα, στον τελικό της Αστάνα και στα ημιτελικά στο Παρίσι. Και τα δυο παιχνίδια ήταν κλειστά, ειδικά το τελευταίο στο Παρίσι. Δίχως αμφιβολία θα είναι ένας δύσκολος αγώνας», είπε ο Τζόκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου στο Τορίνο, ενόψει του ATP Finals.

Υπενθυμίζεται ότι ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας θα παίξει απέναντι στον Τσιτσιπά στην πρεμιέρα του στο ATP Finals, το βράδυ της Δευτέρας (22:00GR, COSMOTE SPORT 6HD). Θα τον αντιμετωπίσει για 3η φορά φέτος στην indoor season, μετά τη νίκη του με 2-0 σετ στον τελικό του Astana Open, αλλά και την πιο πρόσφατη, προ μια εβδομάδας, νίκη του στο tie-break του 3ου σετ στα ημιτελικά του Paris Masters, μετά από ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι.

Παρότι έχει πολύ καλή προϊστορία στο ATP Finals και έχει κατακτήσει τον τίτλο 5 φορές, πέρασαν ήδη 7 χρόνια από την τελευταία φορά που αναδείχθηκε πρωταθλητής στο τουρνουά ο Djokovic (2015).

«Θα ήταν ένα τέλειο κλείσιμο για τη σεζόν, ένα κερασάκι στην τούρτα, αυτό είναι σίγουρο. Ωστόσο, είμαστε μακριά από αυτό προς το παρόν. Εδώ πρέπει να παίξεις με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, λίγο πολύ θα τους αντιμετωπίσεις όλους τουλάχιστον μια φορά. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να αξιοποιήσω την εμπειρία που έχω απ’ αυτό το τουρνουά», δήλωσε σχετικά ο 35χρονος Σέρβος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tennisnews.

«Δεν νιώθω τόσο νέος όσο οι άλλοι παίκτες, αλλά βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, ειδικά τους τελευταίους 4-5 μήνες. Κέρδισα το Wimbledon και σχεδόν όλα τα indoor τουρνουά που έπαιξα πριν το ATP Finals. Έχω μεγάλο κίνητρο και θέλω να ανταγωνιστώ τους υπόλοιπους. Η ένταση θα είναι πολύ υψηλή, πρέπει να είμαι προσηλωμένος σα να παίζω σε τελικό από τον πρώτο μου αγώνα», πρόσθεσε ο κάτοχος 21 Grand Slam τίτλων.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook