Τζήμερος και Κρανιδιώτης διέγραψαν τον Μπογδάνο από την «Εθνική Δημιουργία»

τζήμερος-και-κρανιδιώτης-διέγραψαν-τ-1503452

Με κοινή τους δήλωση οι Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης, επικεφαλής του κόμματος «Εθνική Δημιουργία», ανακοίνωσαν ότι διέγραψαν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Ακολουθεί αναλυτική η ανακοίνωση των Τζήμερου-Κρανιδιώτη:

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική».

Η απάντηση Μπογδάνου

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε την Τετάρτη (10/08) στους Θάνο Τζήμερο και Φαήλο Κρανιδιώτη, οι οποίο τον διέγραψαν από την «Εθνική Δημιουργία», χαρακτηρίζοντας τον εν λόγω πολιτικό σχηματισμό ως «παράρτημα της Ν.Δ.».

Χαρακτηριστικά, σε σχετικές δηλώσεις στον ΣΚΑΪ 100,3, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέφερε: «Δεν έφυγα από τη Ν.Δ. για να στηρίζω ένα σύστημα υποκλοπών και παρακρατικών μεθοδεύσεων δια της τεθλασμένης».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν περίμενε ότι θα βρεθεί σε ένα «παράρτημα της Ν.Δ.» και επεσήμανε: «Καμία στήριξη στην «πασοκοποταμίσια» Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον καθεστωτισμό».

Ειδικά για τον Φαήλο Κρανιδιώτη, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέφερε πως δεν ταυτίζεται με το ύφος και το ήθος του περιεχομένου των μηνυμάτων του και πως το τελευταίο τετραήμερο «έχει βγει ως την πιο προωθημένη εμπροσθοφυλακή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα του Νίκου Ανδρουλάκη».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο Μπογδάνος αποφάσισε να συστρατευτεί με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, γνωστή για τις αμφιλεγόμενες απόψεις της, την οποία μάλιστα έχρισε και αντιπρόεδρο του σχηματισμού του Εθνική Συμφωνία.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανήρτησε μία φωτογραφία στο instagram, του ιδίου μαζί με την Αφροδίτη Λατινοπούλου και τη συνόδευσε με μία λεζάντα που αναφέρει: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στη θέση της αντιπροέδρου της Εθνικής Συμφωνίας την κα Αφροδίτη Λατινοπούλου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook