Τζανάκης: Τις επόμενες 30 μέρες θα χάσουμε 600-700 ανθρώπους -Το 95% ανεμβολίαστοι

τζανάκης-τις-επόμενες-30-μέρες-θα-χάσου-1224488

Γύρω στις 20-25 Σεπτεμβρίου τα κρούσματα θα είναι περίπου 2000-2500, κυρίως λόγω του ανοίγματος των σχολείων, είπε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης στον Γιώργο Αυτιά και τον ΣΚΑΪ.

Για τις ΜΕΘ, ο καθηγητής ανέφερε ότι ενδεχομένως σε μια εβδομάδα να φτάσουν το ταβάνι τους και εκτίμησε ότι θα δούμε μέχρι 400-420 διασωληνωμένους.

Επίσης, οι θάνατοι δυστυχώς για τις 2 επόμενες βδομάδες θα είναι πάνω από 30.

«Τις επόμενες 30 μέρες θα χάσουμε 600-700 ανθρώπους, το 95% των οποίων ανεμβολίαστοι», τόνισε.

Τέλος, όσον αφορά την υποχρεωτικότητα, επεσήμανε ότι είναι ένα εργαλείο δημόσιας υγείας. «Όλες οι χώρες αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα.

Πηγή: skai.gr

3 thoughts on “Τζανάκης: Τις επόμενες 30 μέρες θα χάσουμε 600-700 ανθρώπους -Το 95% ανεμβολίαστοι

  1. Για πόσο ακόμα θα τρομοκρατεί ο συγκεκριμένος κύριος τον κόσμο; Έχει, να φανταστώ, το ακαταδίωκτο κι αυτός; Λέει ένα νούμερο θανάτων το οποίο προκύπτει από το μέσο όρο των τελευταίων ημερών. Τρομερή διαπίστωση! 20 – 30 θανάτους τη μέρα, έχουμε την τελευταία βδομάδα. Άρα, λογικά, 600 – 700 θα έχουμε τις επόμενες 30 μέρες. Αλλά, ας τρομοκρατήσουμε τον κόσμο, πάλι. Όπως κάνει εδώ και μήνες, κάνοντας εκτιμήσεις που δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

  2. Ο συγκεκριμένος κομπογιαννίτης μπορεί να μας εξηγήσει ΙΑΤΡΙΚΑ πού οφείλεται η κατακόρυφη αύξηση ΞΑΦΝΙΚΩΝ θανάτων ένα με δύο μήνες μετά την έναρξη των εμβολιασμών; Και από πού γνωρίζει εκ των προτέρων ότι το 95% αυτών που θα πεθάνουν μελλοντικά θα είναι ανεμβολίαστοι;
    Να το πούμε μια φορά ακόμα: Μιλάμε για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ……… Θα το διαπιστώσουμε δυστυχώς τους επόμενους μήνες….

  3. Φανταστείτε να είσαστε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και ξαφνικά να δείτε μπροστά σας αυτόν τον Δράκουλα ! Μόνο περιττώματα μπορούν να συγκριθούν με αυτό το αηδιαστικό και γλοιώδες σούργελο που με την αγωνία στα μάτια και τις συνεχείς θανατικές απειλές που θα μας βρουν στο άμεσο μέλλον, προσφέρει τις δουλικές υπηρεσίες του στο σύστημα εξουσίας αναμένοντας μια ανταμοιβή έρποντας και με τη γλώσσα έξω ! Μόνο ένας τουρκόσπορος ντενεκές θα μπορούσε να μοιάζει και να ενεργεί σάν τον άρρωστο ντενεκέ κομπογιαννιτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook