Τζανάκης για ανεμβολίαστους αστυνομικούς: «Έβαλαν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα» | Video

τζανάκης-για-ανεμβολίαστους-αστυνομ-1316963

Κριτική άσκησε ο καθηγητής Νίκος Τζανάκης για το γεγονός ότι μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων, όπως οι αστυνομικοί, που έχουν την ευθύνη για τον έλεγχο των πιστοποιητικών εμβολιασμού είναι ανεμβολίαστο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έχουμε βάλει τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα». Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος έχει δηλώσει ότι οι αστυνομικοί δεν μεταδίδουν τον κορωνοϊό.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Νίκος Τζανάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1, όταν μειώνουμε την κινητικότητα στους ανεμβολίαστους αλλά την επιτρέπουμε σε επαγγελματικές ομάδες υπάρχει μεγάλο πρόβλημα δημόσιας υγείας.

Το πράγμα είναι ακόμα χειρότερο, είπε, αν σκεφτούμε ότι οι ελεγκτές δημόσιας υγείας είναι σε ποσοστό 30-35% ανεμβολίαστοι όπως και οι αστυνομικοί που κάνουν τον έλεγχο των μέτρων.

Αυτοί οι άνθρωποι κινδυνεύουν να νοσήσουν σοβαρά και να συμβάλλουν στη διάδοση του κορονοϊού επεσήμανε ο καθηγητής πνευμονολογίας και επεσήμανε ότι δίνεται μια εικόνα στον κόσμο η οποία δεν είναι συμβατή με αυτό που θα πρέπει να γίνεται. Το γεγονός ότι ανεμβολίαστοι έχουν την ευθύνη για τον έλεγχο των περιοριστικών μέτρων, αντίκειται στη διαχείριση της πανδημίας.

Το σχετικό απόσπασμα από το 09:15:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook