Τζανάκης: Δέχομαι απειλές από «Ταλιμπανοχριστιανούς»

Την πεποίθηση ότι ενδεχομένως η κοινωνία να “πληρώσει” τις συνέπειες των πανηγυριών του Δεκαπενταύγουστου, όπου δεν τηρήθηκαν τα μέτρα, εξέφρασε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης μιλώντας στο “Ράδιο Κρήτη”.

Όπως είπε χαρακτηριστικά “Ο κορνοϊός δεν κάνει βερεσέ.”!

Και συνέχισε λέγοντας ότι και ο ίδιος έγινε “μάρτυρας” σε γλέντι όπου κανείς δεν τηρούσε αποστάσεις και μάλιστα πολλοί χόρευαν ενώ αυτό απαγορεύεται.

Ο κ. Τζανάκης χαρακτήρισε ανησυχητικά τα στοιχεία για τους εμβολιασμούς, με δραματική πτώση στο Ηράκλειο, τονίζοντας ότι ευχή όλων είναι να μην συνεχιστεί αυτή η πτωτική πορεία.

Παράλληλα, ο κ. Τζανάκης αποκάλυψε ότι δέχεται υβριστικά μηνύματα και απειλές από αγνώστους, τους οποίους χαρακτήρισε “Ταλιμπανοχριστιανούς” αλλά όπως είπε: “Δε φοβάμαι και δεν τρομοκρατούμαι”.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μιλάει ο γλυφτης, πεσμενος στα τέσσερα ζητώντας αναγνώριση ….υπηρεσιών και ανταμοιβή το σούργελο της ιατρικης !

    Είσαι μια κουραδομηχανή που αναζητά να ηρωποιηθεί γιατί εχεις μεγάλη γλώσσα και γλύφεις για καμία καλύτερη καρέκλα.
    Ρουφιάνος και ανθέλληνας γεννήθηκες και τέτοιος θα πεθάνεις. Για μας είναι ένα ακόμα σούργελο που ξέρει ότι ειναι μηδενικό και προσπαθει να γίνει γλυφωντας πεσμένο στα τέσσερα. Είθε ο θεός να σου ανταποδώσει τα κακά που συνεργάστηκες και έφερες στα κεφάλια μας και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει πιθηκομπαμπουίνε φρικιό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ