Τύπος στέκεται στις ουρές για χάρη άλλων και βγάζει μέχρι 200€ τη μέρα

τύπος-στέκεται-στις-ουρές-για-χάρη-άλλ-1365969

Ο Freddie Beckitt μας δίνει ιδέες! Μπορεί σαν χώρα να μην έχουμε τόσο το θέμα των ουρών στα καταστήματα (εκτός κι αν είναι Black Friday), αλλά hey, έχουμε τις δημόσιες υπηρεσίες!

Σε κάθε περίπτωση, θα το βγάζαμε το μεροκάματό μας και το μόνο που θα έπρεπε να κάνουμε είναι υπομονή. Άντε και λίγες ασκήσεις διαχείρισης θυμού για τα σχόλια που θα ακούγαμε και τα σπρωξίματα που θα τρώγαμε.

Πάντως, αν το σκεφτείς είναι πολύ απλή η ιδέα του 31χρονου και απορούμε γιατί δε μας είχε έρθει ακόμα. Ίσως γιατί δεν πιστέψαμε ποτέ ότι θα έδινε καλά λεφτά, αλλά ο φίλος Freddie βγάζει £160 την ημέρα (περίπου 200€), ένα ποσό που ούτε στο τέλος της πιο σπουδαίας καριέρας μας δε θα βγάλουμε!

Το Λονδίνο βέβαια διαφέρει αρκετά από την Αθήνα (ας μη συζητήσουμε καν για την επαρχία) και με τους ρυθμούς ζωής, την κατανάλωση και τις ουρές που δημιουργούνται εξαιτίας αυτών, προσφέρει μια παραπάνω σιγουριά για το μεροκάματο. Εμείς εδώ, πάλι στην αγωνία θα τη βγάζαμε…

Όπως αναφέρει ο ίδιος, είναι ένας ‘professional queuer’ που έχει ως πελάτες πλούσιους ανθρώπους, καθόλου διατεθειμένους να σπαταλήσουν το χρόνο τους σε κάτι που όλοι μας μισούμε. Έχουν άλλωστε τα λεφτά για να το κάνουν άλλοι στη θέση τους, οπότε why not.

Δουλεύει για απασχολημένες οικογένειες μέχρι και συνταξιούχους, δηλώνοντας πως έχει τύχει να περιμένει μες στο κρύο του χειμώνα πολλές ώρες, αλλά η περισσότερη κίνηση σημειώνεται το καλοκαίρι, όπου πραγματοποιούνται συνεχώς events και εκθέσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το 8ωρο που είχε ρίξει για μια Christian Dior επίδειξη.

«Κάθομαι σε ουρές και για εποχιακά και χριστουγεννιάτικα ψώνια, αλλά στα μεγάλα events, τα οποία ο κόσμος γνωρίζει από πριν, είναι που με «κλείνουν» περισσότερο για να τους γλιτώσω χρόνο».

Ο Freddie είναι ταυτόχρονα και συγγραφέας ιστορικών μυθιστορημάτων, ενώ παραδέχεται ότι έβαλε αγγελία στο Taskrabbit, συμπεριλαμβάνοντας στις υπηρεσίες που προσφέρει το pet sitting, το πακετάρισμα, τη βοήθεια στη μετακόμιση, μικροθελήματα και κηπουρική.

Πρόκειται για μια αρκετά αλλόκοτη δουλειά, αλλά η οικογένειά του λέει ότι τη βρίσκει πολύ διασκεδαστική, ενώ ο ίδιος στεναχωριέται με το γεγονός που δεν μπορεί να την κάνει ως full time job, καθώς οι ουρές δυστυχώς δεν κρατούν παρά μόνο μερικές ώρες την ημέρα. Ας κάνουμε πως δεν το διαβάσαμε ποτέ το «δυστυχώς».

Όπως και να ‘χει, είναι μια καλή εναλλακτική αν νιώσουμε ότι στριμωχνόμαστε οικονομικά. Τι σου είναι λίγη ορθοστασία την ημέρα επί πληρωμή; Την έχουμε φάει και τσάμπα!

neapolis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook