TUI: Πέντε πτήσεις από το Λιντς της Αυστρίας προς την Κρήτη

tui-πέντε-πτήσεις-από-το-λιντς-της-αυστρί-1161488

Δεκαεννέα εβδομαδιαίες αναχωρήσεις προς πέντε χώρες και εννέα τουριστικούς προορισμούς, ανάμεσα στους οποίους είναι και τα ελληνικά νησιά Κρήτη, Ρόδος, Κως, Κάρπαθος και Κέρκυρα, προσφέρει η TUI από το αεροδρόμιο Λιντς της Αυστρίας.

Η Ελλάδα βρίσκεται και πάλι στην πρώτη θέση των προτιμώμενων προορισμών διακοπών στην αυστριακή αγορά, με την TUI να πραγματοποιεί έως και 12 εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από το Λιντς προς πέντε ελληνικά νησιά. Από αυτές, οι πέντε αφορούν την Κρήτη, οι πέντε τη Ρόδο και από μία την Κω, την Κέρκυρα και την Κάρπαθο.

Νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα για την TUI, το φετινό καλοκαίρι είναι τα πεντάστερα TUI Blue Sensatori Atlantica Caldera Palace στην Κρήτη και το TUI Blue Sensatori Atlantica Dreams Resort στη Ρόδο.

Επιπλέον, στο τέλος της θερινής περιόδου, θα προστεθούν δύο εβδομαδιαίες συνδέσεις με τη Λάρνακα της Κύπρου.

Η TUI επίσπευσε την παραδοσιακή έναρξη της σεζόν, με την πρώτη πτήση του θερινού της προγράμματος να απογειώνεται για την Αττάλεια της Τουρκίας, στις 7 Μαΐου.

Στη συνέχεια, το πρώτο καλοκαιρινό δρομολόγιο πραγματοποιήθηκε προς τη Χουργκάντα, την 1η Μαΐου, συνδέοντας το αιγυπτιακό θέρετρο με την Αυστρία με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις. Ενώ, στις 14 και 15 Μαΐου η TUI ξεκίνησε τις πτήσεις προς τη Ρόδο και την Κρήτη από το Λιντς.

Επίσης, από τις 10 Απριλίου πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα στη Μαγιόρκα. Για πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας, όλα τα ξενοδοχεία στη Μαγιόρκα θα είναι ξανά διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων TUI Blue, TUI Kids Club, Grupotel, RIU Hotels, καθώς και ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα κλαμπ στο νησί, το Robinson Cala Serena.

Ακόμη, η Βουλγαρία είναι προσβάσιμη από τις 9 Ιουνίου, με πτήση προς το Μπουργκάς από το Λιντς.

Οι δέκα πρώτοι προορισμοί της TUI από το Λιντς

1. Κρήτη

2. Ρόδος

3. Αττάλεια

4. Μαγιόρκα

5. Χουργκάντα

6. Κως

7. Κάρπαθος

8. Κέρκυρα

9. Μπουργκάς

10. Λάρνακα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook