TUI: Η Ελλάδα στους μεγάλους νικητές του φετινού καλοκαιριού – Αυξημένη η κίνηση και το φθινόπωρο

tui-η-ελλάδα-στους-μεγάλους-νικητές-του-φ-1491798

Η Ελλάδα ανήκει στους νικητές του φετινού καλοκαιριού αναφέρει η TUI, ο μεγαλύτερος tour operator της Ευρώπη, ενώ παράλληλα βλέπει αυξημένη κίνηση για διακοπές και το φθινόπωρο.

Την ίδια ώρα φαίνεται να επιτυγχάνεται ο στόχος για τρία εκατομμύρια τουρίστες μέσα στη χρονιά, με πολλούς ελληνικούς προορισμούς να καταγράφουν πληρότητες έως και 100% τη θερινή περίοδο.

Σε δηλώσεις του στο FVW ο επικεφαλής διαχείρισης προϊόντος Sun & Beach της TUI Γερμανίας Steffen Boehnke, σημειώνει πως τα ταξίδια μετά το καλοκαίρι τείνουν να γίνουν τάση, με τα ελληνικά νησιά, όπως και τη Μαγιόρκα να ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις τους.

Οι τουρίστες μάλιστα δεν αντικατέστησαν τις διακοπές του καλοκαιριού με αυτές του φθινοπώρου, αλλά είτε προγραμμάτισαν εκ νέου ένα πακέτο, είτε παρατείναν το ταξίδι τους. Η Ελλάδα, σύμφωνα με το γερμανικό ταξιδιωτικό κολοσσό κατέγραψε υψηλές πληρότητες και το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Ο όμιλος ετοιμάζει επίσης εκπτώσεις σε όσους προγραμματίσουν τις διακοπές τους για την επόμενη χρονιά. Ειδικά για τα ελληνικά νησιά όσοι εξασφαλίσουν τις διακοπές τους το 2023 εγκαίρως, θα έχουν πλήρη έλεγχο των τιμών.

Οι εκπτώσεις για όσους κλείσουν το ταξίδι τους έως τις 28 Νοεμβρίου για την επόμενη σεζόν (από 1η Απριλίου έως 31 Οκτωβρίου 2023) μπορεί να φτάνουν έως το 40%, συμπεριλαμβανομένων και οικογενειακών πακέτων με αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή.

Στα νησιά που ξεχωρίζουν περιλαμβάνονται η Κρήτη, η Κως, η Ρόδος, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος και η Κεφαλονιά. Η προσφορά ισχύει επίσης για τις μάρκες ξενοδοχείων Robinson, TUI Blue, Magic Life, Suneo, Riu και TUI Kids Club.

Και ο δεύτερος μεγαλύτερος tour operator της Ευρώπης, FTI, όπως μετέδιδε το Capital.gr αποφάσισε να αυξήσει τις πτήσεις προς Κρήτη και Ρόδο και έχει επεκτείνει το θερινό πρόγραμμα πτήσεων έως τον Νοέμβριο του 2023. Ο FTI προσθέτει επίσης στο πρόγραμμά του και το αεροδρόμιο του Αράξου.

Όσον αφορά τα ξενοδοχεία που έχει στο χαρτοφυλάκιό του, ο FTI προσθέτει για την επόμενη χρονιά νέα ξενοδοχεία από την αλυσίδα Grecotel και θέρετρα μόνο για ενήλικες.

Επεκτείνει επίσης τα πακέτα Fly & Drive, τα πακέτα περιηγήσεων, συμπεριλαμβανομένων των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, αυξάνοντας την επιλογή κατά 40%. Επίσης, σε προσφορά για πρώτη φορά είναι το οκταήμερο ιστιοπλοϊκό ταξίδι «Ionian Fantasy» από την Κέρκυρα.

capital.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook