TUI Cruises: Η Κρήτη στους προορισμούς για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2023

tui-cruises-η-κρήτη-στους-προορισμούς-για-το-καλ-1224589

Στις κρουαζιέρες στη Μεσόγειο η εταιρία έχει “ρίξει” δύο πλοία της, το Mein Schiff 2 και το Mein Schiff 5, με το πρώτο να πραγματοποιεί επταήμερες ή δεκαήμερες κρουαζιέρες από/προς την Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

Μάλιστα, για πρώτη φορά, δύο διαφορετικά επταήμερα ταξίδια μπορούν να συνδυαστούν σε ένα ταξίδι 14 ημερών, από τις αρχές Μαΐου έως τα μέσα Ιουνίου.

Το Mein Schiff 5 θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες από/προς την Τεργέστη και από/προς τη Βαλέτα και θα διασχίζει την Αδριατική και την ανατολική Μεσόγειο. Ενώ, κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών διακοπών θα πραγματοποιεί επταήμερες κρουαζιέρες από/προς το Ηράκλειο της Κρήτης, με σημείο αναφοράς της κρουαζιέρας, είτε την Κωνσταντινούπολη, είτε το Ισραήλ.

Τη σεζόν 2023, η TUI Cruises θα συνεχίσει να εκτελεί κρουαζιέρες σε παραδοσιακούς προορισμούς του Βορρά, όπως η Μεγάλη Βρετανία και η Βαλτική Θάλασσα. Συνολικά, τέσσερα πλοία θα εκτελούν δρομολόγια στη Βόρεια Ευρώπη, ξεκινώντας τα ταξίδια τους από το Μπρέμερχαβεν, το Κίελο ή το Βαρνεμούντε.

Ακόμη, η εταιρία θα εκτελεί 12ήμερες κρουαζιέρες με το Mein Schiff 3 από το Βαρνεμούντε προς Ακουρέιρι και Ρέικιαβικ. Επίσης, στο χρονοδιάγραμμα του Mein Schiff 3 είναι ταξίδια στη Μεγάλη Βρετανία και στα βόρεια της χώρας.

Επίσης, για πρώτη φορά, το Βαρνεμούντε θα καταστεί προσωρινά το λιμάνι του Mein Schiff 1, καθώς από εκεί θα ξεκινά ενδεκαήμερες κρουαζιέρες στο Βόρειο Ακρωτήριο, πριν τις κρουαζιέρες στη Βαλτική Θάλασσα, τον Σεπτέμβριο.

Το Mein Schiff 4 θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες από το Κίελο προς τα βόρεια και τη Βαλτική Θάλασσα και το Mein Schiff 6 στη Βαλτική Θάλασσα.

Στα ταξίδια 8 έως 14 ημερών περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, το Ταλίν και η Στοκχόλμη. Ενώ ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι οι λευκές νύχτες στην Αγία Πετρούπολη, τον Ιούνιο.

Τον Σεπτέμβριο, το Mein Schiff 6 θα διασχίσει τον Ατλαντικό και θα προσφέρει τρεις διαφορετικές κρουαζιέρες από Μπαγιόν προς Νέα Υόρκη, Καναδά και Μπαχάμες.

Τα νέα δρομολόγια της εταιρίας για το 2023 έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της TUI Cruises και οι κρατήσεις θα ανοίξουν σύντομα.

money-tourism.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook