Τσουχτερό πρόστιμο για όσους δεν φορούν μάσκα -Και σε αυτούς που την έχουν στο πηγούνι ή κρεμασμένη στο αυτί

τσουχτερό-πρόστιμο-για-όσους-δεν-φορο-1081598

Η χρήση της μάσκας για την προστασία, αλλά την αποφυγή διασπορά τους κορoνοϊού είναι από σήμερα 29 Ιουλίου 2020 υποχρεωτική στους περισσότερους επαγγελματικούς χώρους και για πελάτες και για εργαζομένους και όσοι δεν συμμορφώνονται θα καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο.

Μάλιστα με την αύξηση που παρατηρείται στα κρούσματα, αναμένεται να συνεχιστούν και να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι για τους παραβάτες, καθώς υπάρχει πλέον προβληματισμός στην κυβέρνηση και τους λοιμωξιολόγους από τα φαινόμενα χαλάρωσης.

Υπενθυμίζεται πως όσοι δεν φορούν μάσκα, όπου αυτή είναι υποχρεωτική θα πρέπει να πληρώσουν πρόστιμο 150 ευρώ. Μάλιστα οι έλεγχοι αναμένεται να είναι εντατικοί και δεν θα υπάρξει χαλαρότητα, ενώ αναμένεται να κληθούν να πληρώσουν και όσοι φορούν τη μάσκα σαν αξεσουάρ και όχι όπως πρέπει για να προφυλαχθούν οι ίδιοι, αλλά και οι υπόλοιποι που βρίσκονται στο χώρο. Οπότε μάσκες περασμένες στο πιγούνι, στο λαιμό ή κρεμασμένες στο αυτί θα είναι αιτία για το πρόστιμο των 150 ευρώ.

iefimerida.gr

4 thoughts on “Τσουχτερό πρόστιμο για όσους δεν φορούν μάσκα -Και σε αυτούς που την έχουν στο πηγούνι ή κρεμασμένη στο αυτί

    1. Δεν υπάρχει ελπίδα. Ο Έλληνας με Δεξιά κυβέρνηση είναι υπνωτισμένος! Όλα καλά, όλα ανθηρά. Το ψωμί να του πάρουν από το τραπέζι, θα τους δώσει και τη γυναίκα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook