Τσομπανόσκυλα επιτέθηκαν σε ζευγάρι – Στο νοσοκομείο η 32χρονη γυναίκα

τσομπανόσκυλα-επιτέθηκαν-σε-ζευγάρι-1346522

Επίθεση από τσομπανόσκυλα δέχτηκε ένα ζευγάρι πεζοπόρων από την Αθήνα που τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων ακολούθησε γνωστό μονοπάτι από τα Χάνια στην Πορταριά, στο Πήλιο.

Το ζευγάρι είχε δει και άλλους περιπατητές. Κανένας δεν είχε προειδοποιήσει για τα σκυλιά, ενώ τα τσομπανόσκυλα πλησίασαν το ζευγάρι και δεν έδειχναν επιθετική συμπεριφορά.

Όταν όμως είδα το λαμπραντόρ τους, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος» αφήνιασαν. Η βόλτα στη φύση μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Τα τσομπανόσκυλα όρμησαν πάνω στο ζευγάρι και το ένα δάγκωσε τη γυναίκα ηλικίας 32 ετών στο πόδι. Ακολούθησαν σκηνές φρίκης. Τα σκυλιά δεν έφευγαν από το σημείο παρά μόνο όταν εκτόνωσαν την οργή τους.

Οι δύο πεζοπόροι απευθύνθηκαν στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ για βοήθεια. Λόγω όμως του δύσβατου της περιοχής δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν. Η βοήθεια ήλθε από τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου που έμεναν, καθώς έφτασαν άτομα με τζιπ.

Η τραυματισμένη γυναίκα παραλήφθηκε από το πλήρωμα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Έλαβε τις πρώτες βοήθειες και υποβλήθηκε σε ράμματα.

Τα τσομπανόσκυλα ανήκουν σε κτηνοτρόφο της περιοχής , ο οποίος απευθύνθηκε στο ζευγάρι και ζήτησε συγγνώμη.

One thought on “Τσομπανόσκυλα επιτέθηκαν σε ζευγάρι – Στο νοσοκομείο η 32χρονη γυναίκα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook