Τσοχατζόπουλος: «Δέχθηκα απειλές για να κρατήσω το στόμα μου κλειστό» – Στο φως ιδιόχειρο σημείωμα

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα ιδιόχειρο σημείωμα του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο οποίο αναφέρει ότι δεχόταν απειλές για να μην προχωρήσει σε αποκαλύψεις.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Άκη Τσοχατζόπουλου ανέφερε πως οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η τρίτη διαθήκη θα είναι συνταρακτική, γιατί κατονομάζονται ή «φωτογραφίζονται» πρόσωπα και πράγματα.

Στο έγγραφο-ντοκουμέντο που μετέδωσε το MEGA, γράφει ο Άκης Τσοχατζόπουλος: «Και αντίπαλοι, εξόντωση φυσική, πολιτική, προσωπική, κοινωνική, οικογενειακή και οικονομική καταστροφή. Δέχθηκα απειλές όλα αυτά τα χρόνια για εμένα και τα μέλη της οικογένειας μου, για να κρατήσω το στόμα μου κλειστό».

Μέσα από το χειρόγραφο έγγραφο-ντοκουμέντο φαίνεται ο εκλιπών να παραδέχεται ότι τηρούσε σιγή, λόγω απειλών προς τον ίδιο αλλά και την οικογένειά του.

Τον λόγο που ο Άκης Τσοχατζόπουλος όρισε ως μόνο και αποκλειστικό του κληρονόμο τον γιο του ξεκαθάρισε η κα Τσότσου: «Πίσω από αυτή την αλλαγή δεν κρύβεται καμία πρόθεση να αποκλείσει την σύζυγό του, την οποία και υπεραγαπούσε», είπε η ίδια.

«Ο πραγματικός λόγος πίσω από αυτό το σκεπτικό», υποστήριξε η Έλενα Τσότσου, δικηγόρος της Β. Τσοχατζοπούλου ήταν «γιατί είχε μία τελευταία βούληση, ένα τελευταίο όραμα, το οποίο είναι η ίδρυση του ”Ιδρύματος Α. Τσοχατζόπουλο” και ο γιος του είναι ο καθοριστικός παράγοντας στην δημιουργία αυτού του Ιδρύματος».

ieidiseis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ