Τσιτσιπάς – Γουλφ 2-0: Με προπόνηση στους «8» του Ακαπούλκο

τσιτσιπάς-γουλφ-2-0-με-προπόνηση-στους-1363701

Το ευκολότερο ματς της καριέρας του σε Tour είχε ο Τσιτσιπάς που χρειάστηκε 48 λεπτά για να προκριθεί στα προημιτελικά του Ακαπούλκο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει ακάθεκτος στο Ακαπούλκο.

Ξεπέρασε και το εμπόδιο του νεαρού Τζέι Τζέι Γουλφ με 2-0 σετ (6-1, 6-0) σε μόλις 48 λεπτά και περιμένει στα προημιτελικά έναν άλλον Αμερικανό, τον Μάρκος Γκιρόν. Είναι ο τέταρτος προημιτελικός του σε ισάριθμα τουρνουά για το 2022.

Μόλις 22 λεπτά χρειάστηκε το Νο4 του κόσμου στο πρώτο σετ για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης, με τον αντίπαλό του να κερδίζει όλους κι όλους 9 πόντους!

Δεν άλλαξε κάτι στο δεύτερο σετ, με τον Στέφανο να παίρνει την 201η νίκη του στο Tour έχοντας εκπληκτικά ποσοστά στα break points (4/5). Έχασε όλους κι όλους 16 πόντους στο ματς (48-16) στο πιο εύκολο ματς της καριέρας του στο Tour.

Περίπατος για Τσιτσιπά στο πρώτο σετ

Με λάθη του Γουλφ στο καλό πρώτο σερβίς του Στέφανου, έγινε το 1-0 για τον Έλληνα τενίστα. Τα λάθη του Αμερικανού έφεραν γρήγορα ένα break για το 2-0, με τον Τσιτσιπά να κάνει το τέλειο game στη συνέχεια με 2 άσους και 2 σερβίς χωρίς επιστροφή του αντιπάλου του, για το 3-0.

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Στέφανος έφτασε σε ένα ακόμη break και με ένα love service game που τελείωσε με winner, πήγε στο 5-0. Ο Γουλφ πήρε το game της παρηγοριάς με τον Τσιτσιπά να κλείνει με άσο το πρώτο σετ.

Με… κουλούρι πρόκριση στους «8» για Τσιτσιπά

Με break από τα λάθη του Γουλφ άρχισε και το δεύτερο σετ για τον Τσιτσιπά. Το 2-0 ήρθε άνετα με winner και love service game.

Ένα ακόμη break ήρθε από διπλό λάθος του Αμερικανού που δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του παιχνιδιού.

Ο Γουλφ συνέχισε τα αβίαστα λάθη και έδωσε άλλο ένα break στον Στέφανο που τελείωσε το παιχνίδι στο σερβίς του με ένα ισχυρό φόρχαντ.

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook