Τσίπρας: Υπουργοποιήσατε τον Κατσαφάδο που είχε στείλει στο νοσοκομείο Πρύτανη | Video

τσίπρας-υπουργοποιήσατε-τον-κατσαφά-1176793

Την υπόθεση της επίθεσης του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς, το 2003, για την οποία κατηγορήθηκε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Κατσαφάδος θύμισε από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας στη συζήτηση για το νομοσχέδιο στην Παιδεία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εγκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την πρόσφατη υπουργοποίηση του κ. Κατσαφάδου.

«Εγώ αν είχα κάνει υπουργό που είχε κατηγορηθεί ότι έστειλε τον Πρύτανη του πανεπιστημίου στο νοσοκομείο και είχε διαγραφεί από την παράταξη δεν θα μπορούσα να σταθώ.

Εσείς μπορείτε. Αν το είχα κάνει εγώ θα ήταν θέμα σε όλα τα ΜΜΕ», είπε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε: «Κάνατε υφυπουργό Ναυτιλίας πριν μερικές εβδομάδες τον κ. Κατσφάδο. Τι έκανε ο κ. Κατσαφάδος;

Τίποτα τρομερό. Έστειλε, μαζί με άλλους συναγωνιστές του της ΔΑΠ, τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, διότι ήθελε να διαλύσει μια συνεδρίαση εκλεκτορικού σώματος και όταν έκλεισαν οι καθηγητές την πόρτα για να μην προπηλακιστούν άδειασαν τα πρωτοπαλίκαρα αυτά τους πυροσβεστικούς κρουνούς μέσα στην αίθουσα.

Με αποτέλεσμα να πάνε οι καθηγητές στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Την επόμενη μέρα η ΔΑΠ αποφάσισε τη διαγραφή του κ. Κατσαφάδου, αλλά εσείς τον επιβραβεύσατε κάνοντάς τον υπουργό. Πόσο υποκριτής είστε;»

altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook