Τσίπρας: Θα εμβολιάσω τα παιδιά μου αν το πει η επιστήμη

τσίπρας-θα-εμβολιάσω-τα-παιδιά-μου-αν-τ-1251384

Αναφέρθηκε στους εμβολιασμούς ανηλίκων σημειώνοντας ότι αν η επιστήμη προέκρινε τον εμβολιασμό των παιδιών, ο ίδιος θα εμβολίαζε τα παιδιά του

Για το ζήτημα του εμβολιασμού μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας. Μάλιστα αναφέρθηκε στους εμβολιασμούς ανηλίκων σημειώνοντας ότι αν η επιστήμη προέκρινε τον εμβολιασμό των παιδιών, ο ίδιος θα εμβολίαζε τα παιδιά του.

«Εφόσον η επιστήμη προκρίνει αυτή την επιλογή, εγώ τα παιδιά μου θα τα εμβολίαζα. Θα ξένοιαζα ο ίδιος από έναν διαρκή μπελά. Είναι μικρότερο φυσικά το ποσοστό των παιδιών που νοσούν βαριά.

Εντούτοις ξέρω πολλούς γονείς αυτή την περίοδο που τα παιδιά τους – καλοκαίρι είναι – θέλουν να πάνε να διασκεδάσουν, έχουν μείνει δυο χρόνια κλεισμένα, πηγαίνουν στα νησιά, κάνουν πάρτι. Τι θέλετε να κάνουν τα νέα παιδιά; Πάρτι θα κάνουν.

Άρα λοιπόν το να είναι κανείς εμβολιασμένος και το να έχει ξεμπερδέψει με αυτή τη σκοτούρα να καταστραφούν οι διακοπές τους, νομίζω ότι είναι καλό και για τους ίδιους», τόνισε.

Πρέπει να μιλήσουμε τη γλώσσα των παιδιών

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ακόμη πως «πρέπει να μιλήσουμε στη γλώσσα των παιδιών. Η κυβέρνηση πρέπει να κάνει μία καμπάνια. Ούτε εγώ μπορώ να τους μιλήσω που είμαι 47. Πρέπει να είσαι στη λογική τους. Να πιάσεις το κουμπί του αισθήματός της».

Όσον αφορά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ο κ. Τσίπρας σημείωσε: «Λέμε ναι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους υγειονομικούς και συγκεκριμένες ομάδες. Λέμε κατηγορηματικά όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στο σύνολο του πληθυσμού».

One thought on “Τσίπρας: Θα εμβολιάσω τα παιδιά μου αν το πει η επιστήμη

  1. Το Πολάκη σ ακούει να τον εμβολιάσεις? Δεν μας φταίνε τα παιδάκια . Έχεις οθεοςνατονκανει πρωην υπουργο ΥΓΕΙΑΣ που ΚΑΠΝΙΖΕ μεσα στο υπουργειο οχι κρυφά- αλλά σε πρες κονφερανς με ξενους δημοσιογράφους, που ΔΕΝ έχει εμβολιαστεί και το διαφημίζει κ μας λει ΘΑ εμβολιαστώ , ΠΡΩΤΑ θα δω τα δεδομενα απο εσας που είστε πειραματοζωα!!!!
    Ασε τα παιδάκια σου γιατί αυτά δεν θα χρειαστούνε ΜΕΘ, Το Παυλή το βαρυ πεπονι το Σφακιανο να εμβολιασεις-ΑΝ μπορεις να τον κανεις καλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook