Τσίπρας στο Αγρίνιο: «Χάρτινοι τίγρεις» οι πολιτικοί μας αντίπαλοι

τσίπρας-στο-αγρίνιο-χάρτινοι-τίγρει-864039

Η παρουσία σας σε αυτή τη συγκλονιστική συγκέντρωση, η ασφυκτικά γεμάτη πλατεία, δίνει το μήνυμα νίκης, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στους πολίτες του Αγρινίου από την πλατεία της Δημοκρατίας.

«Η Ελλάδα δεν θα γυρίσει πίσω στη σκληρή λιτότητα και στα σκληρά χρόνια του ΔΝΤ, ο λαός θα αποφασίσει για το παρόν και το μέλλον του και η παρουσία σας σήμερα εδώ δείχνει ότι έχει αποφασίσει», είπε.

Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι μας νόμιζαν ότι με το ψέμα, τη διαστρέβλωση, τα fake news και την προπαγάνδα θα εξασφάλιζαν την εκλογική τους νίκη, είχαν μιλήσει για εκλογικό θρίμαβο, όμως υποτίμησαν για άλλη μια φορά το κριτήριο, τη γνώση, την εμπειρία και τη νοημοσύνη του λαού μας, που έχει περάσει τόσα και τόσα, σιγά λοιπόν, μη λυγίσει τώρα απέναντι σε αυτούς που παριστάνουν τους λέοντες αλλά δεν είναι τίποτα άλλο από χάρτινες τίγρεις».

Είπε ότι στην παγίδα που έστησαν έχουν πέσει μόνοι τους μέσα, την παγίδα της εικονικής πραγματικότητας, της «απάτης των δημοσοπήσεων και των προβλέψεων», δεν διδάχτηκαν ούτε τον Γενάρη, ούτε τον Ιούλη, ούτε τον Σεπτέμβρη του ‘15 ότι την τελική απόφαση την παίρνει ο λαός. «Εδώ και μια τριετία παιανίζουν τα φερέφωνα της διαπλοκής ότι η οικονομία καταρρέει, τα μνημόνια δε τελειώνουν, ότι η κυβέρνηση πέφτει, ούτε εμείς δουλεύουμε δίχως σχέδιο και σκοπό, καταδικασμένοι να αποτύχουμε.Και να λοιπόν που αποδεικνύεται ότι παρά τις δυσκολίες που περάσαμε αυτό το σχέδιο είχε πάντα στο επίκεντρο τους εσάς, τους πολλούς, τους ανθρώπους του μόχθου και της εργασίας».

Με μοναδικό γνώμονα την Ελλάδα των πολλών πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook