Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Καταθέστε πρόταση μομφής για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος

τσίπρας-σε-μητσοτάκη-καταθέστε-πρότα-782149

Κατά την τριτολογία του ο Πρωθυπουργός κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε συζήτηση ακόμη και σε τηλεοπτική εκπομπή για όλα τα θέματα, ενώ τον προκάλεσε να καταθέσει πρόταση μορφής για τη Συμφωνία των Πρεσπών μέχρι το τέλος του χρόνου.

«Κύριε Πρόεδρε είμαι στη διάθεση του κ. Μητσοτάκη όποτε θέλει στη Βουλή ή αν θέλει σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή, εγώ ποτέ δεν αρνήθηκα τον διάλογο μαζί του και για όποιο θέμα θέλει», είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην τριτολογία του απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ μέσω του Προέδρου της Βουλής και ενώ είχε προηγηθεί επεισόδιο Βούτση-Μητσοτάκη, όταν ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ζήτησε τον λόγο, αφού ολοκληρώσει ο Πρωθυπουργός.

Και αφού ο Αλέξης Τσίπρας προκάλεσε τον κ. Μητσοτάκη σε τηλεμαχία, εν συνεχεία τον προκάλεσε να καταθέσει πρόταση μομφής. «Σε ό,τι δε το ζήτημα του Μακεδονικού και κλείνω με αυτό, σε λίγες μέρες εκπνέει ο χρόνος, όπου μπορείτε αν θέλετε και πιστεύετε ότι υπάρχει τόσο μεγάλη αντίθεση και ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει την εμπιστοσύνη του λαού, να καταθέσετε πρόταση δυσπιστίας. Καταθέστε πρόταση μομφής για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος;».

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook