Τσίπρας: «Ο Ζελένσκι να μιλήσει για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο»

Να μιλήσει για την βάρβαρη εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο καλεί τον Ουκρανό πρόεδρο ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την ομιλία που θα κάνει στην ελληνική Βουλή, μέσω τηλεδιάσκεψης, την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter: «Όπως μίλησε για τη διχοτόμηση του Βερολίνου στη Γερμανία, όπως μίλησε για τον Τσώρτσιλ στη Βρετανία, ελπίζω ότι, μιλώντας στο ελληνικό κοινοβούλιο, ο Πρόεδρος Ζελένσκι θα δώσει και ένα μήνυμα για την ευρωπαϊκή χώρα που εδώ και 48 χρόνια βιώνει την τουρκική εισβολή και κατοχή».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σιγά μη μιλήσει για την Κύπρο η μαριονέτα, που ευθύνεται εξ ολοκλήρου για τα δεινά του Ουκρανικού λαού. Αυτός που έρριξε τον προηγούμενο πρόεδρο και έγινε πρόεδρος αυτός, υποτίθεται για περισσότερη δημοκρατία και αξιοκρατία στην Ουκρανία και έξαργύρωσε το “σπρώξιμο” από τη δύση για να γίνει πρόεδρος, με την προσπάθεια να μπει η χώρα του στο ΝΑΤΟ. Λες και δεν γνώριζε ότι η Ρωσία δεν θα επέτρεπε για κανένα λόγο να έχει τα νατοϊκά όπλα στην εξώπορτά της. Και τώρα τον περιφέρουν από χώρα σε χώρα, με εντολή των αμερικάνων και βγάζει λόγους στα κοινοβούλια των χωρών. Αλλά το “έχει” ο μάγκας το να εμφανίζεται στις τηλεοράσεις κλαμένος και δαρμένος, να καταγγέλει ότι οι Ρώσοι σκοτώνουν αμάχους πολίτες και κάνει αβάντα στους φιλοναζιστές ουκρανούς της Μαριούπολης. Και τα κανάλια όλης της δύσης δείχνουν την προπαγάνδα των Ουκρανών και ούτε λέξη από τη μεριά της Ρωσίας. Μια φορά πήγε ο ανταποκριτής στη Μόσχα του ΟΠΕΝ, να πει κάτι υπέρ της Ρωσίας και πέσανε να τον φάνε οι άλλοι δημοσιογράφοι. Αλήθεια, τους αμάχους στη Μαριούπολη ποιοι τους ήθελαν στην πόλη για ασπίδα; ποιο όφελος είχαν οι Ρώσοι από την παραμονή των αμάχων στη Μαριούπολη; Και έχει το μ@λ@κ@ τον Κούλη και τρέχει να δώσει όπλα από μόνος του και όχι στα πλαίσια του ΝΑΤΟ ή της ΕΕ και καταστράφει τις από ανέκαθεν καλές σχέσεις με τη Ρωσία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ