Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης μοιράζει ψίχουλα και ψέματα

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας έτσι ώστε “να επιστρέψει η ασφάλεια και η προοπτική”

Με δήλωσή του στο larissanet, ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αναλυτικά:

«Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται μπροστά σε νέα αδιέξοδα. Για μια ακόμη φορά, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αποδεικνύει ότι δε μπορεί να εγγυηθεί ασφάλεια και προοπτική στους πολίτες.

Οι παλινωδίες στην αντιμετώπιση της πανδημίας συνεχίζονται. Οι απώλειες είναι αβάσταχτες, το ΕΣΥ καταρρέει και η εμβολιαστική κάλυψη παραμένει από τις χαμηλότερες στην Ευρώπη.

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση έχει πετάξει λευκή πετσέτα. Δεν έχει σχέδιο, δεν έχει στρατηγική και το κυριότερο έχει χάσει την εμπιστοσύνη όλων, με την ανεπάρκεια και την προχειρότητα της.

Η ακρίβεια χτυπά κάθε ελληνική οικογένεια και κάθε κλάδο της οικονομίας. Απέναντι σε αυτή την εξέλιξη ο κ. Μητσοτάκης μοιράζει ψίχουλα και ψέματα. Ψίχουλα αντί για μέτρα στήριξης του εισοδήματος, ψέματα όσον αφορά το εύρος και τη διάρκεια του φαινομένου των αλυσιδωτών αυξήσεων στα βασικά αγαθά.

Η ανεπάρκειά του έχει καταστεί ολοφάνερη από καιρό. Αυτό που μεγαλώνει διαρκώς τη ζημιά είναι η απόλυτη αδυναμία του να αντιληφθεί τι συμβαίνει σήμερα στην καθημερινότητα κάθε πολίτη. Αυτή την απόσταση δεν μπορεί να την καλύψει καμία καλοπληρωμένη προπαγάνδα και καμία πανάκριβη επικοινωνιακή στρατηγική.

Η Ελλάδα χρειάζεται πλέον μια νέα αρχή, με μια προοδευτική κυβέρνηση που θα νιώθει, θα καταλαβαίνει και θα δρα προς όφελος των πολλών. Μια κυβέρνηση με σχέδιο και στρατηγική να αντιμετωπίσει τα ζωτικά προβλήματα και να δώσει ξανά προοπτική. Και σε ό,τι μας αφορά, είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να αναλάβουμε την ευθύνη για να επιστρέψει η ασφάλεια και η προοπτική σε αυτό τον τόπο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ