Τσίπρας: Μιλάνε με θράσος αυτοί που έφτιαξαν το κράτος λάφυρο και χειραγώγησαν τους θεσμούς | Video

τσίπρας-μιλάνε-με-θράσος-αυτοί-που-έφτ-998817

«Από τη μία είναι η δύναμη ειλικρίνειας και αλήθειας ο ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη η Ν.Δ. μια δύναμη του κουκουλώματος και της εξαπάτησης» είπε στο κλείσιμο των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής ο Αλέξης Τσίπρας εξηγώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρά με δημιουργική σύνθεση των απόψεων και δημοκρατικότητα κάτι που δεν αντιλαμβάνεται η Ν.Δ..

Ο απολογισμός του ΣΥΡΙΖΑ τους έχει δημιουργήσει πανικό (δύο ανακοινώσεις έβγαλαν) διότι είναι κάτι που οι ίδιοι ποτέ δεν έκαναν είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ποτέ δεν μπήκαν στο κόπο να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό γιατί φτάσαμε στη χρεοκοπία, για το πάρτι των θαλασσοδανείων, το πάρτι στην υγεία ή τι έκαναν με τις τράπεζες.

Υπάρχει μια μεγάλη «ποιοτική διαφορά ανάμεσα σε αυτόν που δεν φοβάται την αλήθεια και σε αυτόν που προσπαθεί να την κουκουλώσει για να επαναλάβει τα ίδια αύριο» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Έφτασαν στο σημείο από τον πανικό τους, να μιλούν για αντιδημοκρατική συμπεριφορά επειδή μίλησα για το κομματικό κράτος και την αναξιοκρατία, τη διαφθορά, τη διαπλοκή που παραλάβαμε για το καθεστώς ασυδοσίας που παραλάβαμε στα ΜΜΕ.»

Παράλληλα, μιλάνε με θράσος σήμερα αυτοί που έφτιαξαν το κράτος λάφυρο και χειραγώγησαν τους θεσμούς αλλά και τώρα που επανεξελέγησαν κάνουν ακριβώς τα ίδια.

Αναπαράγουν τις αιτίες που μας οδήγησαν στην κρίση με το που εξελέγησαν. Άλλαξαν τη νομοθεσία για να διορίσουν διοικητή στην ΕΥΠ χωρίς πτυχίο, μιλάνε αυτοί που με το που έσπευσαν να αλλάξουν τον ποινικό κώδικα που μόλις είχε αλλάξει για να αθωώσουν τα λευκά κολάρα…

Πάει πολύ να μας κουνάνε το δάχτυλο και να μιλούν για εξωθεσμική συμπεριφορά, αυτοί είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook