Τσίπρας: «Ή είστε κατσαπλιάδες στις διαδικασίες σας ή λέτε ψέματα»

τσίπρας-ή-είστε-κατσαπλιάδες-στις-δι-1367748
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ

Τα λεγόμενα του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευριπίδη Στυλιανίδη σχολίασε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας πως η κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις.

Σας άκουσα επί 20 λεπτά αλλά δεν κατάλαβα να μας υποδείξατε κάπου που να κάνατε λάθος. Γιατί ζητήσατε συγνώμη; » τόνισε ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στον κ. Στυλιανίδη, λέγοντας πως δεν έχει καμία διάθεση προσωπικής αντιδικίας.

Αναφορικά με τα λεγόμενά του πως η ΕΜΥ δεν είχε προβλέψει το μέγεθος του χιονιού που θα έπεφτε στην Αττική, είπε ότι η ΕΜΥ σας διαψεύδει. Λένε ότι είχαν ένα μοντέλο που έδωσε επακριβώς το μέγεθος της κακοκαιρίας, την περιοχή που θα καλύψει και τον χρόνο που θα έρθει.

Ήρθατε να πείτε συγγνώμη, αλλά φταίει που δεν είχαμε ραντάρ και war room; Αυτή η κακοκαιρία δεν ήταν από τις χειρότερες που έχουμε συναντήσει στην Αττική, είπε, λέγοντας πως το 2008 ήταν μεγαλύτερη, αλλά την αντιμετωπίσαμε. «Σήμερα που έγινε το λάθος; Τι έφταιξε; Θα μας πείτε ή θα πετάτε την μπάλα στην εξέδρα; Ή μήπως θα μας πείτε ότι η Κατεχάκη δεν ανήκει στην επικράτεια;», συνέχισε.

Αναφορικά με το κρίσιμο, όπως είπε, ζήτημα της ταλαιπωρίας χιλιάδων οδηγών στην Αττική Οδό, απηύθυνε το εξής ερώτημα: «Ζητήσατε από τον παρωσιούχο να διακόψει την κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων; Διότι η εταιρεία άλλα λέει, ότι το ζήτησε και εσείς αρνηθήκατε».

«Είναι δυνατό να μας λέτε ότι το πρόβλημά μας είναι ότι δεν είχαμε σύγχρονα ραντάρ; Η είστε κατσαπλιάδες στις διαδικασίες ή μας λέτε ψέματα για να αποφύγετε την ευθύνη αυτό δεν αξίζει στον ελληνικό λαό, δεν αξίζει στους Έλληνες πολίτες. Όταν ζητάτε συγγνώμη, θα μας εξηγείτε που έγινε το λάθος»

Πηγή: cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook