Τσίπρας για την 25η Μαρτίου: «Μας αξίζει μία καλύτερη πατρίδα και μπορούμε να τη διεκδικήσουμε»

τσίπρας-για-την-25η-μαρτίου-μας-αξίζει-1657368

Την ακριτική Τήλο επισκέπτεται ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Αλέξης Τσίπρας παρίσταται στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 202 χρόνια από τον εθνικό ξεσηκωμό. Επισκεπτόμενος τη στρατιωτική μονάδα του νησιού τόνισε απευθυνόμενος στους στρατιώτες ότι «είμαστε στο πλευρό σας, γνωρίζουμε το έργο που επιτελείτε, γνωρίζουμε το έργο που επιτελούν οι Ένοπλες Δυνάμεις σε ό,τι αφορά την προάσπιση και την ακεραιότητα της πατρίδας».

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «Σήμερα είναι μία μέρα περηφάνιας για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα όπου γης. Από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα σήμερα γιορτάζουμε περήφανοι. Είναι όμως και μία μέρα περισυλλογής μία μέρα για να σκεφτούμε για την πατρίδα που θέλουμε και μας αξίζει. Μας αξίζει μία καλύτερη πατρίδα και μπορούμε να τη διεκδικήσουμε με περισσότερη δημοκρατία και ισότητα, με περισσότερη αλήθεια και δικαιοσύνη με ένα κράτος αξιοκρατικό που θα προσφέρει ασφάλεια στον πολίτη. Αυτή η Ελλάδα που μας αξίζει είναι μία Ελλάδα που μπορούμε να την πετύχουμε αν όλοι οι Έλληνες μαζί αναλογιστούμε σε πόσες δύσκολες στιγμές οι πρόγονοί μας που πέτυχαν το ακατόρθωτο και εμείς μπορούμε να πετύχουμε αυτό που μας πρέπει. Για μία καλύτερη πατρίδα για μία καλύτερη Ελλάδα».

One thought on “Τσίπρας για την 25η Μαρτίου: «Μας αξίζει μία καλύτερη πατρίδα και μπορούμε να τη διεκδικήσουμε»

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ 2000 ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ: «Υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και τη θέλουμε» .
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΠΟΤ:
    https://www.youtube.com/watch?v=5rskSEAd-jw&t=59s
    Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΣ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΓΕΡΟ ΜΑΡΞ: «Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα…»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook