Τσίπρας για Μητσοτάκη: ΔΕΘαγίνουν ποτέ – Οι ξεχασμένες υποσχέσεις για το ρεύμα

τσίπρας-για-μητσοτάκη-δεθαγίνουν-ποτ-1522665

Με ένα βίντεο διάρκειας 32 δευτερολέπτων αναφέρεται ο Αλέξης Τσίπρας στην επικείμενη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 86η ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπενθυμίζει τις περσινές υποσχέσεις του πρωθυπουργού που έμειναν στα χαρτιά και τονίζει με νόημα: «ΔΕΘαγίνουν ποτέ».

Το σποτ ξεκινάει ως εξής: «Μετά από αυτό το βίντεο το 45% των καταναλωτών έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές και οι απλήρωτοι λογαριασμοί φτάνουν το 1 δισ. ευρώ».

Στη συνέχεια εμφανίζονται οι περσινές υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος από το βήμα της 84η ΔΕΘ έλεγε για τις επικείμενες αυξήσεις στο ρεύμα: «Κάνουμε μία πολύ σημαντική παρέμβαση μαζί με τη ΔΕΗ ώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο τις όποιες αυξήσεις των τιμών του ρεύματος».

Το βίντεο κλείνει με τη φράση «δεν θέλεις κι άλλες υποσχέσεις που ΔΕΘαγίνουν ποτέ».

One thought on “Τσίπρας για Μητσοτάκη: ΔΕΘαγίνουν ποτέ – Οι ξεχασμένες υποσχέσεις για το ρεύμα

  1. Ο/Η Μιλάει ο προδότης της Μακεδονίας και Αιγαίου ! Σε άλλη χώρα θα ισούνται ισόβια αν ειχες καταφέρει να γλυτώσεις από τα χέρια του λαού λέει:

    Κανείς πω δεν καταλαβαίνεις ότι οι Έλληνες σε λείπουν σαν ένα από τους μεγαλύτερους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Ελλάδας, Ο μητσοτακης σε ακολουθεί σε μικρή απόσταση ! Και οι δυο ειστε ξευτίλες, ανίκανοι, ανθελληνες αλλά το κυριότερο : ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook