Τσίπρας για εξεταστική: «Η ΝΔ έχει την πλειοψηφία. Όμως θα το αντέξει;»

τσίπρας-για-εξεταστική-η-νδ-έχει-την-π-896653
φωτό αρχείου

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση Εξαταστικής

Την κατάθεση πρότασης για σύσταση εξεταστικής από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

«Καταθέσαμε πρόταση Εξεταστικής Επιτροπής για να διερευνηθούν όλες οι περιπτώσεις χειραγώγησης της κοινής γνώμης με σπατάλη δημοσίου χρήματος. Από Λίστα Πέτσα ως εταιρείες δημοσκοπήσεων που ιδιοκτήτες χρηματοδοτούνται από το Δημόσιο. Η ΝΔ έχει την πλειοψηφία. Όμως θα το αντέξει;», έγραψε ο Αλ. Τσίπρας.

Στο μεταξύ θετικά απαντάει το Κίνημα Αλλαγής στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την διενέργεια Εξεταστικής Επιτροπής για την «διερεύνηση της επιχείρησης πολιτικής χειραγώγησης της κοινής γνώμης, ευτελισμό των θεσμών και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος».

Όπως επισημαίνει σε δήλωση του ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης, «τα τελευταία χρόνια για λόγους διαφάνειας το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Κίνημα Αλλαγής ψήφισε και ψηφίζει όλες τις εξεταστικές επιτροπές.

Έτσι προτιθέμεθα να κάνουμε κΑι τώρα για λόγους αρχής. Βεβαίως και το θέμα θα συζητηθεί και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook