Τσίπρας για Αργεντινή: Η νέα κυβέρνηση καλείται να μαζέψει τα σπασμένα των νεοφιλελεύθερων προκατόχων της

Καλή επιτυχία εύχεται ο Αλέξης Τσίπρας στο νικητή των εκλογών στην Αργεντινή Αλμπέρτο Φερνάντες, με ανάρτησή του στο facebook, τονίζοντας ότι η κυβέρνησή του καλείται να μαζέψει τα σπασμένα των νεοφιλελεύθερων προκατόχων του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Πριν από τέσσερα χρόνια, με τη στήριξη των συστημικών Μέσων Ενημέρωσης της χώρας του και τις ευλογίες του διεθνούς οικονομικού κατεστημένου, ο εκλεχτός της Δεξιάς εξελέγη Πρόεδρος της Αργεντινής.

Βασική του υπόσχεση, με νεοφιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις, να στηρίξει τη μεσαία τάξη, να μειώσει τους φόρους των επιχειρήσεων και να διπλασιάσει τους ρυθμούς ανάπτυξης, καθότι η Αριστερά δε μπορούσε «λόγω ιδεοληψιών».

Τέσσερα χρόνια μετά, ο εκλεχτός του συστήματος, αφού τα έκανε θάλασσα σε όλους τους στόχους, αφού γύρισε τη χώρα πίσω στα νύχια του Δ.Ν.Τ., έχασε πανηγυρικά τις εκλογές.

Συγχαρητήρια στον Αλμπέρτο Φερνάντες για τη μεγάλη του εκλογική νίκη. Για ακόμη μία φορά, μια προοδευτική κυβέρνηση καλείται να μαζέψει τα σπασμένα των νεοφιλελεύθερων προκατόχων της. Καλή επιτυχία!

Πηγή: altsantiri.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ