Τσίπρας: Δεν θα τους παίρνει ο ύπνος το βράδυ της Κυριακής

τσίπρας-δεν-θα-τους-παίρνει-ο-ύπνος-το-863426

«Μας είπαν ότι είμαστε κολλημένοι στο 80 που θέλουμε 8ωρο και συλλογικές συμβάσεις… και μας είπαν ότι αυτοί που είναι πολύ μπροστά θέλουν 7ημερη εργασία», επισήμανε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του στο Πασαλιμάνι.

«Βγάλαμε τη χώρα από τη βαθιά χαράδρα της χρεοκοπίας και σήμερα μπορούμε να στηρίξουμε τους πολλούς. Σήμερα που έφυγαν τα τρωκτικά και οι τεχνοκράτες από το κεφάλι μας, ξέρουμε ότι υπάρχουν δυσκολίες αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι βγάλαμε την οικονομία σε ξέφωτο», ανέφερε. 

«Καταφέραμε να μην λυγίσουμε. Κάναμε ένα δύσκολο συμβιβασμό το 2015. Ένα βήμα πίσω για να κάνουμε πολλά βήματα πολλά. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό μας ποιων τα συμφέροντα υπηρετούμε…», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Το πείραμα σας απέτυχε και σας το λέμε εδώ από τον Πειραιά. Αντέξαμε στη φουρτούνα είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε πως ποιος θα κυβερνά θα το αποφασίσει ο ελληνικός λαός όχι οι δημοσκόποι. Δεν θα τους παίρνει ο ύπνος το βράδυ της Κυριακής», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

«Μας δίνουν την ευκαιρία να αναδείξουμε ότι ο Πειραιάς ήταν το προπύργιο του αγώνα για την ανατροπή του παλιού πολιτικού συστήματος», είπε ο πρωθυπουργός. 

»Άρον άρον τρέχουν να μαζέψουν όσα έλεγαν όπως μαζεύουν τους πάγκους στη λαϊκή όταν πιάνει βροχή…», πρόσθεσε.

«Οι μάσκες έπεσαν και ο λαός έχει καταλάβει ποιο είναι το σχέδιο του ενός και ποιο του άλλου; Που πήγαν οι δημοσκοπήσεις που έδειχναν 15 μονάδες διαφορά; έγιναν 7, 5,5 μία ψήφο μας είπαν προχθές και μάλιστα έφτασαν να μιλήσουν και για αλλοίωση του αποτελέσματος…», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Την ιστορία δεν τη γράφουν οι κονδυλοφόροι της ελίτ αλλά ο ίδιος ο λαός. Αυτός είναι που μας δίνει τη δύναμη για να μη λυγίζουμε στα δύσκολα, να συνεχίζουμε & να αντέχουμε.Αυτό κάναμε τα χρόνια της κρίσης & καταφέραμε να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Πηγή: topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook