Τσίπρας: Χάρτινο τσίρκο η Κυβέρνηση – Αν δεν είναι θρασύδειλοι, εδώ είμαι | Video

τσίπρας-χάρτινο-τσίρκο-η-κυβέρνηση-α-1065752

Σκληρή και εφ όλης της ύλης επίθεση, από την οικονομία μέχρι τη σκαδαλολογία, κατά κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε με την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, προσωπικά, απέδωσε την ευθύνη για τη οικονομική κρίση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ περιέγραψε με μελανά χρώματα την οικονομία και τις προοπτικές της την επαύριο της υγειονομικής κρίσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας, αναφέρθηκε στα γεγονότα των τελευταίων ημερών περί την Προανακριτική και κάλεσε τον πρωθυπουργό να μην μετατρέπει την πολιτική ζωή σε βούρκο.

Μίλησε για καλοστημένη μηχανή προπαγάνδας και πρόσθεσε: «αυτή η μηχανή δεν αρκείται στη παραποίηση. Αλλά βάζει στο στόχαστρο, με μεθόδους μαφίας και παρακράτους τον Σύριζα, τα στελέχη του, αλλά στη πραγματικότητα εμένα. Γιατί εγώ είμαι ο στόχος τους.

Τους έχω πεί πολλές φορές. Θα το ξαναπώ και σήμερα. Αν δεν είναι θρασύδειλοι, εδώ είμαι. Μη κουράζονται και μη φθείρονται, χρησιμοποιώντας το παρακράτος των μαφιόζικων υποκλοπών και τις μεθόδους των υπόδικων εκδοτών και επιχειρηματιών που τους στηρίζουν.

Αν πιστεύουν ότι τους ευνοεί ένα ριμέικ του 1989 ας διευρύνουν το κατηγορητήριο να με συμπεριλάβουν. Αν όμως δε το τολμούν, να σταματήσουν αυτόν το κατήφορο τώρα. Μην μετατρέπετε κύριε Μητσοτάκη τη πολιτική ζωή σε βούρκο, μόνο και μόνο για να ξεφύγετε από τις δικές σας ευθύνες για τη καταστροφή της οικονομίας. Μην ανοίγετε το καπάκι του υπονόμου. Γιατί ο πρώτος που θα πέσει μέσα θα είστε εσείς. Εγώ δε πρόκειται να ακολουθήσω».

Σκάνδαλο Novartis

Στην ομιλία του ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στη διαχείριση της Novartis λέγοντας: «Χθες για παράδειγμα, βγήκε μια είδηση κόλαφος για την υπόθεση της ΝΟΒΑΡΤΙΣ. Αναγκάστηκε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό η εταιρεία με τη κυβέρνηση των ΗΠΑ ομολογόντας ότι τη περίοδο της διακυβέρνησης Σαμαρά διέφθειρε έλληνες αξιωματούχους για να έχει ευνοϊκές κυβερνητικές αποφάσεις για τις τιμές των φαρμάκων και δέχθηκε να πληρώσει στο Αμερικανικό δημόσιο 310 εκ ευρώ. Και αντί η είδηση να είναι ότι ομολόγησε την ενοχή της και το σκάνδαλο η ΝΟΒΑΡΤΙΣ, αντί η είδηση να είναι τα 310 εκ για τη διαφθορά και τις μίζες την περίοδο της κυβέρνησης Σαμαρά, η είδηση ήταν και μάλιστα πανηγυρικά: Συμβιβάστηκε η ΝΟΒΑΡΤΙΣ δεν υπάρχει πια σκάνδαλο… Είναι απίστευτο αλλά έτσι είναι : Σκάνδαλο στις ΗΠΑ αλλά και σε όλο το πλανήτη, σκευωρία όμως και όχι σκάνδαλο στην Ελλάδα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook